Perun Lodge 4*
TopTravel » Perun Lodge 4*

PERUN LODGE 4*


Lokacija: Hotel Perun Lodge nalazi se na izvrsnoj lokaciji u Banskom, nedaleko od hotela Lion i Perun Casino & Platinum. Od gondole je udaljen 550 m, a do nje posetioci mogu stići hotelskim mini busom. Do novog centra Banskog potrebno je 5 minuta hoda.


Hotelski sadržaj: U svom sastavu hotel Perun Lodge sadrži restoran, lobi bar sa kaminom, jermenski  a-la-carte restoran, noćni klub sa barom. Od dodatnih sadržaja hotel ima dečiji mini klub, spa centar sa širokim asortimanom usluga, skijašnicu i menjačnicu. Wi-Fi je dostupan u lobiju. Hotel ima i garažu koja se doplaćuje.


Smeštaj: U okviru hotela Perun Lodge nalazi  se 146 smeštajnih jedinica. U ponudi hotela su studiji, apartmani i Junior Suite. Svaka soba ima kupatilo sa fenom, SAT TV, telefon, kuhinju, mini bar ili frižider i sef. Ponudu čine:
Dvokrevetni studio za 2-3 osobe (2+1): 30-50 m2, francuski ležaj i sofa na razvlačenje, kuhinja, kupatilo, balkon.
Junior Suite za 2-4 osobe (2+2): 40 m2, veća prostorija od studija, francuski ležaj i sofa na razvlačenje, kupatilo, balkon.
Jednosobni apartman (2+2): 40-60 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kuhinja, balkon.


Sport i zabava: Hotel nudi mogućnost opuštanja i relaksacije u okviru Spa centra, koji sadrži: zatvoreni bazen, saunu, tursko kupatilo, fitnes.

Cena uključuje: korišćenje zatvorenog bazena, saune, turskog kupatila, fitnesa, Wi-Fi, prevoz do gondole.

Ishrana: Polupansion (doručak i večera – švedski sto)

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga