Borovets Hills 5*
TopTravel » Borovets Hills 5*

BOROVETS HILLS 5* 

Lokacija: Borovets Hills predstavlja hotelski kompleks sa pet zvezdica. Nalazi se u mirnom delu skijališta Borovec, okružen četinarima. Od ski lifta Yastrebec udaljen je oko 500 m. Centar grada Boroveca nije blizu hotela, odnosno na udaljenosti je od 3,5km. 

Hotelski sadržaj: Hotel Borovets Hills raspolaže sa širokim asortimanom usluga. U sklopu hotela nalaze se dva restorana koji služe internacionalnu i nacionalnu kuhinju. U okviru hotela postoji i lobby bar. Od dodatnog sadržaja hotel ima konferencijsku salu, kutak za decu, salu za poslovne sastanke, ostavu za ski opremu, lift, prodavnicu i skijašnicu. U hotelu se nalazi i spa centar za odmor i rekreaciju. U sastavu hotela nalaze se i garaža i parking, bez dodatne doplate. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. 

Smeštaj: Hotel Borovets Hills pruža izuzetnu uslugu i komfor svojim posetiocima. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i aneks zgrade, koje su povezane toplim hodnikom. Gostima su na raspolaganju sledeće kategorije smeštajnih jedinica: standardne sobe, studija i apartmani. Kompleks Borovets Hills raspolaže sa 48 standardnih soba, 6 studija, 6 jednosobnih apartmana i 3 dvosobna apartmana. Svaka smeštajna jedinica ima TV, telefon, internet, sef, kupatilo/wc sa fenom i mini bar. 

Sport i zabava: Borovets Hills pruža priliku svojim gostima da se opuste i odmore u okviru spa centra. U Spa centru na raspolaganju su: bazen, parno kupatilo, đakuzi, sauna i fitnes deo. 

Cena uključuje: korišćenje zatvorenog bazena, saune, parnog kupatila, đakuzija, fitnesa, interneta, parking, sef, suttle bus. 

Ishrana: polupansion (doručak i večera – samoposluživanje)