Festa Chamkoria 4*
TopTravel » Festa Chamkoria 4*

HOTEL FESTA CHAMKORIA 4* 

Lokacija: Hotel Festa Chamkoria je moderno opremljen hotel u Borovecu. Smešten je 2 km od centra Boroveca i početne stanice gondole, do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. 

Hotelski sadržaj: Hotel Festa Chamkoria u svom sastavu poseduje: restoran u kome se služe pansionski obroci, recepciju, lobi bar, Spa centar (bazen, fitnes centar, sauna, masaža, parno kupatilo), Wi-Fi, sef kod recepcije, menjačnicu, skijašnicu, parking. 

Smeštaj: Hotel Festa Chamkoria u svom sadržaju ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. Na raspolaganju su standard sobe, sobe tipa junior suite i apartmani. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo, fen, telefon, TV, sef uz doplatu i mini bar. Ponudu čine: 

Dvokrevetna soba za 2 osobe (18 m2): francuski ležaj ili dva odvojena ležaja. 

Junior Suite za 2-4 osobe (25 m2): soba veće kvadrature sa francuskim ležajem i sofa na razvlačenje za dve odrasle osobe i/ili dvoje dece. 

Jednosobni apartman za 2-4 osobe: spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (nema vrata) namenjen smeštaju dve odrasle osobe i/ili dvoje dece. 

Sport i zabava: U sastavu hotela Festa Chamkoria nalazi se Spa centar. Osim bazena i fitnes centra, hotelski Spa centar poseduje saunu, sobe za masažu, parno kupatilo i solarijum. Gostima su u okviru hotela na usluzi noćni klub, stolovi za bilijar i dečiji mini klub. 

Cena uključuje: Korišćenje bazena, fitnes centra, saune, parnog kupatila, Wi-Fi i prevoz do gondole. 

Ishrana: polupansion - doručak i večera (samoposluživanje - švedski sto). 

Napomena: Doplata za Božićnu večeru 25.12. i Novogodišnju večeru 31.12. je obavezna, standardne večere neće biti servirane.