Flora Kompleks 4*
TopTravel » Flora Kompleks 4*

FLORA KOMPLEKS 4* 

Lokacija: Hotelski kompleks Flora ima četiri zvezdice, a sastoji se od dve glavne zgrade i pet apartmanskih zgrada. Lociran je u samom centru grada Boroveca, na nekih 150 m udaljenosti od gondole. 

Hotelski sadržaj: U okviru hotelskog kompleksa Flora mogu se izdvojiti dva restorana, glavni restoran kapaciteta do 350 mesta, koji se nalazi u glavnoj zgradi i a-la-cart restoran koji se nalazi u sklopu zgrade Daisy. Hotel ima i dva bara, jedan u blizini recepcije tzv. lobby bar i irski bar u drugom delu kompleksa. Gostima je na raspolaganju Spa centar koji pruža izuzetan boravak i mogućnost za odmor. Od dodatnog sadržaja u kompleksu se nalaze: dečija igraonica, skijašnica, sef na recepciji i dve konferencijske sale. U sklopu hotela su i garaža i parking. 

Smeštaj: Hotelski kompleks Flora u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. Na raspolaganju su: standardne sobe, studija i apartmani. Svaki tip smeštajnih jedinica ima kupatilo, fen, telefon, TV, balkon. Studija i apartmani imaju i kuhinju. Ponudu čine: 

Standard soba za 2-3 osobe (2+1): francuski ležaj, telefonska linija, minibar, SAT TV, sef, kupatilo. 

Studio za 2-3 osobe (2+1): francuski ležaj, telefonska linija,mini kuhinja, SAT TV, sef, kupatilo. 

Apartman za 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kuhinja, kupatilo. 

Sport i zabava: U okviru Spa centra nalazi se bazen, sauna, solarijum, đakuzi i fitnes. 

Cena uključuje: korišćenje bazena, saune, đakuzija, fitnes, skijašnica, parking i Wi-Fi. 

Ishrana: polupansion (doručak i večera)