Iglika Palace 4*
TopTravel » Iglika Palace 4*

IGLIKA PALACE 4* 

Lokacija: Hotel Iglika Palace izgrađen je u modernom stilu i sastoji se od dve zgrade koje su povezane toplim hodnikom. Nalazi se na odličnoj lokaciji u samom centru Boroveca. Od gondole je udaljen 150 m. U blizini se nalazi Hotel Rila. 

Hotelski sadržaj: U okviru Hotel Iglika Palace nalazi se restoran u kome se služe pansionski obroci. Uz to, gostima je na raspolaganju i lobi bar koji se nalazi pored recepcije. U sastavu hotela nalazi se Spa centar, koji gostima pruža mogućnost za odmor i rekreaciju. Pored toga, kao dodatni sadržaj hotel ima medicinski centar, usluge room servira i skijašnicu. U okviru hotela nalazi se parking. 

Smeštaj: Smeštajne jedinice u okviru hotela Iglika Palace, podeljene su u nekoliko kategorija. Na raspolaganju su standardne sobe, studija i apartmani. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, mini bar, TV i telefon. Ponudu čine: 

Dvokrevetna economy soba za 2 osobe (2+0): francuski ležaj ili dva singl ležaja. Soba je smeštena u prizemlju i nešto je slabijeg kvaliteta od standardne (mogući razlozi: manja kvadratura/pločice na podu/slabija pozicija u hotelu-„slabiji“ pogled sa prozora-terase). Namenjena smeštaju maksimalno 2 odrasle osobe. 

Dvokrevetna standard soba za 2-3 osobe (2+1): dva singl ležaja sa mogućnošću pomoćnog ležaja (fotelja na rasklapanje). Većina soba je sa balkonom. 

Studio za 3-4 osobe (3+1): u kome je moguće smestiti najviše 3 odrasle, odnosno 2 odrasle osobe i 2 dece. 

Sport i zabava: U sklopu hotela Iglika Palace, postoji i Spa centar. U okviru njega, gostima je na raspolaganju bazen, finska sauna, herbalna sauna, parno kupatilo, solarijum i sobe za masažu. 

Cena uključuje: korišćenje bazena, sauna, parnog kupatila, Wi-Fi kod recepcije i parking sa ograničenim brojem mesta. 

Ishrana: polupansion (doručak i večera) - švedski sto, izbor više jela.Svakodnevno u periodu od 16h-17h, u restoranu se besplatno služe kafa i kolači.