Lion Borovets 4*
TopTravel » Lion Borovets 4*

LION BOROVETS 4* 

Lokacija: Hotel Lion Borovets je smešten u mirnom delu Boroveca. Nalazi se 1,2 km od centra Boroveca i početne stanice gondole, do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. 

Hotelski sadržaj: Hotel Lion Borovets u svom sastavu poseduje mehanu (restoran u nacionalnom stilu) u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel ima i lobi bar. U okviru hotela postoji još recepcija, sef, renoviran Spa centar (bazen, đakuzi, parno kupatilo, sauna, fitnes sala), Wi-Fi, prodavnica, menjačnica, skijašnica i parking. 

Smeštaj: Hotel Lion Borovets raspolaže sa standard, luks sobama, kao i sa porodičnim sobama i apartmanima. Sve sobe su renovirane 2015. godine i imaju TV, mini bar, telefon, kupatilo, fen. Ponudu čine: 

Dvokrevetna standard soba (2): francuski ležaj ili dva odvojena ležaja. 

Dvokrevetna veća soba za 2-3 osobe (2+1): soba veće kvadrature od standardne, francuski ležaj sa pomoćnim ležajem. 

Porodična soba za 2-4 osobe (2+2): francuski ležaj i dvosed na razvlačenje. 

Apartman za 4-5 osoba (4+1): jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, druga spavaća soba sa dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. 

Sport i zabava: U sastavu hotela gostima je na raspolaganju Spa centar sa bazenom, đakuzijem, parnim kupatilom, saunom, sobama za masažu, relax zonom i fitnes centrom. Gostima u okviru hotela su takođe na raspolaganju stolovi za bilijar i stoni tenis. 

Cena uključuje: Korišćenje bazena, fitnes centra, saune, parnog kupatila, đakuzija, Wi-Fi, skijašnice i prevoz do gondole. 

Ishrana: polupansion plus - doručak i večera (samoposluživanje - švedski sto; točena pića uz večeru - vino, pivo, voda i sokovi iz aparata). 

Napomena: Doplata za Novogodišnju večeru 31.12. je obavezna, dok doplata za Božićnu večeru 25.12. nije obavezna. Deca 0-4 godine ne plaćaju ove večere, nemaju mesto, a ni obrok. Obrok i mesto se mogu doplatiti za ovu decu po ceni večere za decu od 4 -12 godine.