Radinas Way 4*
TopTravel » Radinas Way 4*

RADINA`S WAY 4* 

Lokacija: Hotel Radina`s way se nalazi u neposrednoj blizini hotela Lion, u predivnom ambijentu okružen četinarskom šumom. Smatra se jednim od najkvalitetnijih hotela u turističkom mestu Borovec. Od gondole i centra grada Boroveca je udaljen oko 2 km. 

Hotelski sadržaj: U okviru hotela Radina`s way nalaze se dva restorana, glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i a-la-cart restoran. U okviru lobija, pored recepcije nalazi se i bar. Od dodatnog sadržaja hotel ima konferencijsku salu, Spa centar i skijašnicu. Wi-Fi je dostupan u lobiju. Hotel ima parking koji se ne naplaćuje.

Smeštaj: Hotel Radina`s way ima četiri zvezdice i kao takav poseduje luksuzno i moderno opremljene smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. Na raspolaganju su standardne i family sobe i apartmani. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima kupatilo, fen, LCD TV, internet, telefon, sef i mini bar. Ponudu čine: 

Dvokrevetna standard soba (2+1): francuski ležaj ili dva singl ležaja i pomoćni ležaj. 

Family dvokrevetna soba (2+2): dva singl ležaja i dva pomoćna ležaja ili dva singl ležaja i sofa na razvlačenje. 

Jednosobni apartman za 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim krevetom i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. 

Jednosobni lux apartman za 2-4 osobe (2+2): komforan apartman, spavaća soba sa francuskim krevetom i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. 

Sport i zabava: Sportsko-rekreativni deo je veoma razvijen u samom hotelu Radina`s way. U okviru Spa centra gostima je na raspolaganju bazen sa izdvojenim delom za decu, đakuzi, sauna, fitnes, tursko i parno kupatilo i sobe za masažu. Od ostalih vidova zabave, hotel poseduje stolove za bilijar, kao i posebnu prostoriju namenjenu za elektronske video igre. 

Cena uključuje: korišćenje bazena, saune, parno kupatilo, fitnes centar, Wi-Fi, parking i prevoz do gondole. 

Ishrana: polupansion (doručak i večera)