Rila 4*
TopTravel » Rila 4*

HOTEL RILA 4* 

Lokacija: Hotel Rila predstavlja hotelski kompleks u samom centru Boroveca. Od glavne gondole je udaljen oko 150 m, a ski staze se nalaze preko puta. Hotel je renoviran 2015. godine i pruža mogućnost za idealan odmor na planini. 

Hotelski sadržaj: Hotel Rila u svom sastavu poseduje izuzetno širok asortiman usluga. U sklopu kompleksa nalaze se restorani Rila i Iskar, bar-terasa Panorama, a postoje i noćni bar i diskoteka. Ovaj hotel pruža mogućnost posetiocima da se relaksiraju i odmore uz veoma kvalitetan Spa centar sa brojnim sadržajima. Od dodatnog sadržaja mogu se izdvojiti: tri konferencijske sale sa modernom opremom, zabavište, moderan trgovački centar, lekarski kabinet, sala za video igre, menjačnica, frizerski salon i prodavnica. Hotel ima parking i skijašnicu. Postoji i ski škola za početnike, koja se dodatno naplaćuje. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. 

Smeštaj: Hotel Rila ima četiri zvezdice, poslednji put je renoviran 2001. godine, a u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. Na raspaloganju su standard, porodične, deluxe i superior sobe. Sve smeštajne jedinice imaju TV, telefon, frižider ili mini bar i balkon. Prikaz soba u hotelu: 

Standardne sobe: dva odvojena kreveta i fotelja na razvlačenje. 

Superior sobe: dva odvojena kreveta ili dva kreveta spojena, sofa na razvlačenje. 

Superior porodične sobe: francuski krevet, sofa na razvlačenje i jedan pomoćni ležaj. 

Superior interconnecting sobe: dve sobe povezane vratima između. 

Deluxe suite: dnevni boravak sa sofom L oblika koja se ne razvlači i spavaća soba. 

Sport i zabava: U svom sastavu hotel Rila ima izuzetan spa centar. U okviru njega gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: bazen ,sauna, đakuzi, parno kupatilo, tursko kupatilo, sobe za masažu, solarijum i fitnes sala. 

Cena uključuje: korišćenje bazena, đakuzija, saune, parnog i turskog kupatila, fitnesa, parking, skijašnica, Wi-Fi. 

Ishrana: polupansion (doručak i večera)