Yanakiev 4*
TopTravel » Yanakiev 4*

HOTEL YANAKIEV 4* 

Lokacija: Hotel Yanakiev nalazi se u samom centru Boroveca, na skijaškoj stazi, iznad hotela Rila. Hotel je moderan i pruža mogućnost za kvalitetan odmor na planini. 

Hotelski sadržaj: U svom sastavu hotel Yanakiev ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Iz restorana posetioci imaju priliku da uživaju u pogledu na ski staze dok obeduju, što predstavlja dodatnu draž. Pored toga postoji i restoran brze hrane i dva bara, piano i lobby. Od dodatnog sadržaja hotel ima konferencijsku salu, skijašnicu. Hotel ima i garažu i parking. U sklopu hotela postoji i spa centar, širokog sadržaja. Wi-Fi je dostupan u lobiju. 

Smeštaj: Hotel Yanakiev raspolaže sa dve kategorije smeštajnih jedinica. U sastavu su standardne sobe i apartmani. Svaka smeštajna jedinica ima TV, telefon, mini bar, fen, kupatilo i balkon. Apartmani nemaju kuhinju. Ponudu čine: 

Standard soba za 2-3 osobe (2+1): oko 25 m2, francuski ležaj, fotelja na razvlačenje. 

Jednosobni apartman za 2-4 osobe (2+2): oko 60m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje.  

Sport i zabava: U sklopu hotela Yanakiev nalazi se spa centar, u kome su za posetioce dostupni: bazen, sauna, parno kupatilo, lakonijum i đakuzi. 

Cena uključuje: korišćenje bazena, parnog kupatila u terminu 15h-19h, đakuzija, saune, parking, skijašnice i Wi-Fi. 

Ishrana: polupansion (doručak i večera – samoposluživanje)