Grand hotel Murgavets 4*
TopTravel » Grand hotel Murgavets 4*

GRAND HOTEL MURGAVETS 4* 

Lokacija: Grand hotel Murgavets nalazi se u središtu Rodopskih planina, u centru Pamporovo skijališta, 260 km od glavnog grada Sofije. Predstavlja kvalitetan izbor za boravak i odmor na planini. Prva žičara do hotela Murgavets udaljena je oko 1 km i do nje se stiže organizovanim prevozom - hotelskim mini busom. 

Hotelski sadržaj: Grand Hotel Murgavets u svom sastavu sadrži glavni restoran, tavernu, lobi bar, noćni bar, cosmopolitan “coffee shop” sa panoramnskim pogledom. Od dodatnog sadržaja hotel ima konferencijsku salu, sef na recepciji, kazino, spa centar, sportske sadržaje i parking. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. 

Smeštaj: Hotel Murgavets sadrži luksuzno opremljene smeštajne jedinice različitih kategorija. Na raspolaganju su standard sobe, lux sobe i apartmani sa odvojenom spavaćom sobom. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, mini bar i balkon. 

Sport i zabava: U okviru spa centra posetioci hotela Murgavets imaju na raspolaganju zatvoreni bazen, saunu, fitnes centar, đakuzi, solarijum i sobe za masažu. Pored toga, u hotelu se nalaze i stolovi za bilijar i stoni tenis. 

Cena uključuje: korišćenje bazena, saune, fitnes centra, Wi-Fi i prevoz do žičare. 

Ishrana: noćenja sa doručkom ili polupansion (izbor više jela)