Hotel Extreme 4*
TopTravel » Hotel Extreme 4*

HOTEL EXTREME 4* 

Lokacija: Hotel Extreme se nalazi na odličnoj lokaciji u Pamporovu, na 1750 m nadmorske visine. Od ski staza Studenec i Snežanka, hotel je udaljen oko 300 m. Gosti hotela Extreme iz svojih smeštajnih jedinica imaju priliku da uživaju u jedinstvenom panoramskom pogledu. 

Hotelski sadržaj: U svom sastavu hotel Extreme sadrži recepciju, pored koje se nalazi lobi bar i restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim toga, u okviru hotela nalazi se Spa centar izrazito bogatog asortimana usluga. Hotel ima skijašnicu i parking. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. 

Smeštaj: Hotel Extreme ima na raspolaganju moderne opremljene smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi su standardne sobe i apartmani. U svakoj sobi nalaze se kupatilo, mini bar, telefon, SAT TV i terasa. Apartmanu imaju i opremljenu kuhinju. 

Standard soba za 2-3 osobe (2+1): francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, pomoćni ležaj. Namenjena je smeštaju maksimalno za tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i jedno dete do 12 godina. 

Apartman za 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Namenjen je smeštaju troje odraslih osoba ili porodicama sa dvoje dece do 12 godina. 

Sport i zabava: Spa centar u svom sastavu ima bazen, saunu, đakuzi, parno kupatilo i fitnes centar. 

Cena uključuje: korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, fitnesa, parking, skijašnica, Wi-Fi, prevoz do ski staze “Malka stena”. 

Ishrana: Polupansion (doručak i večera – samoposluživanje).