Hotel Iva & Elena 3*
TopTravel » Hotel Iva & Elena 3*

HOTEL IVA & ELENA 3* 

Lokacija: Hotel Iva & Elena je hotel sa tri zvezdice, autentične gradnje i dobro opremljen. Smešten je u okviru ski centra “Studenec” u mestu Pamporovo. Od centra grada, hotel je udaljen 1800 m. 

Hotelski sadržaj: Hotel poseduje dva restorana u kojima se služe pansionski obroci. Pored toga, u sklopu hotela nalaze se lobi bar i noćni bar-klub. Dodatni sadržaj čine igraonica za decu, konferencijska sala, spa centar sa bazenom i skijašnica. Hotel ima parking. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. 

Smeštaj: Hotel Iva & Elena ima na raspolaganju 39 dvokrevetnih soba, 5 studija, 6 jednosobnih i 3 dvosobna apartmana. Hotel je podeljen u dva bloka, tako da se u jednom bloku nalaze studiji i apartmani, a u drugom standardne sobe. Ponudu čine: 

Standard soba za 2-3 osobe (2+1): 13-16 m2, francuski ili dva odvojena ležaja, sofa na rasklapanje, mini bar SAT TV, internet, kupatilo sa tušem. 

Studio za 2-3 osobe (2+1): 16 m2, francuski ili dva odvojena ležaja, sofa na rasklapanje, mini bar SAT TV, internet, kupatilo sa tušem. 

Jednosobni apartman za 2-3 osobe (2+1): 50 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa sofom na rasklapanje, minibar, SAT TV, internet, kupatilo sa tušem. 

Dvosobni apartman za 4-5 osobe (4+1): 60 m2, dve odvojene spavaće sobe, svaka soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa sofom na rasklapanje, minibar, SAT TV, internet, kupatilo sa tušem. 

Sport i zabava: U sklopu spa centra nalazi se bazen, sauna, đakuzi, parno kupatilo i sobe za masažu. Za noćni provod postoji noćni klub. 

Cena uključuje: korišćenje đakuzija, parnog kupatila, saune, parking, igraonicu i Wi-Fi. 

Ishrana: Noćenje sa doručkom.