Hotel Orpheus 4*
TopTravel » Hotel Orpheus 4*

HOTEL ORPHEUS 4* 

Lokacija: Hotel Orpheus je izvrstan smeštajni objekat, koji se nalazi u mestu Pamporovo, u blizini ski centra Studenets. Hotel je udaljen oko 200 m od prvih ski staza i žičare, dok se centar mesta Pamporovo, nalazi na udaljenosti od 300 m. 

Hotelski sadržaj: U okviru hotela Orpheus nalaze se glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i mehana za tradicionalnu kuhinju. Pored recepcije nalazi se lobi bar, a uz to postoji i vitamin bar. Hotel ima spa centar, koji pruža priliku za odmor i relaksaciju. Od dodatnog sadržaja hotel ima dečiji kutak, sef kod recepcije, kozmetički salon, skijašnicu. U sklopu hotela su i garaža i parking. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. 

Smeštaj: Hotel Orpheus ima 260 smeštajnih jedinica, podeljenih u nekoliko kategorija. Na raspolaganju su standardne sobe i apartmani. Svaka soba i apartman sadrže kupatilo, fen, mini bar, SAT TV, telefon i Wi-Fi. Ponudu čine: 

Standard dvokrevetna soba za 2-3 osobe (2+1): francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, pomoćni ležaj. Soba je namenjena smeštaju maksimalno za dve odrasle osobe i dete do 13 godina. 

Trokrevetna soba za 3 osobe (3): tri standardna ležaja. Soba je namenjena smeštaju za maksimalno tri odrasle osobe. 

Jednosobni apartman za 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Apartman je namenjen smeštaju maksimalno za 3 odrasle osobe ili porodicama sa dvoje dece do 13 godina. 

Sport i zabava: U sastavu hotela nalazi se bazen i Spa centar sa saunom, finskom saunom, đakuzijem i parnim kupatilom. U okviru hotela postoji i animacija za odrasle (joga, pilates, gimnastika). 

Cena uključuje: korišćenje bazena, saune, đakuzija, parnog kupatila, animacija za odrasle, skijašnica, parking, Wi-Fi, prevoz do ski lifta. 

Ishrana: Polupansion – doručak i večera (samoposluživanje)