MPM Merryan 4*
TopTravel » MPM Merryan 4*

MPM MERRYAN 3* 

Lokacija: Hotel MPM Merryan nalazi se u samom centru turističkog mesta Pamporovo. Izgrađen je u tradicionalnom rodopskom stilu, što ga ističe u odnosu na ostale hotele. Od prve ski staze udaljen je nekih 800 m. Ski centar Malina je na udaljenosti od 2 km, a Snezanka ski centar na udaljenosti je od 10km. 

Hotelski sadržaj: Hotel MPM Merryan u svom sastavu ima glavni restoran sređen u tradicionalnom stilu. U sklopu hotela, pored restorana, nalazi se i lobi bar. Od dodatnog sadržaja, hotel ima prodavnicu sportske opreme, sef na recepciji, spa centar i skijašnicu. Parking se nalazi ispred hotela. 

Smeštaj: Hotel MPM Merryan ima tri zvezdice i ukupno 21 smeštajnu jedinicu. Na raspolaganju su standard i sobe kategorije suite. Sve sobe imaju TV, telefon, kupatilo i mini bar. Hotel MPM Merryan ima ukupno 21 smeštajnu jedinicu. Na raspolaganju su standard sobe i apartmani. Sve sobe imaju kupatilo, TV, telefon i mini bar.

Standard dvokrevetna soba za 2-3 osobe (2+1): francuski ili dva odvojena ležaja, pomoćni ležaj. Namenjena je smeštaju troje odraslih osoba ili za dve odrasle osobe i jedno dete do 12 godina. 

Jednosobni apartman za 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Namenjen je smeštaju četiri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina. 

Sport i zabava: U svom sastavu hotel MPM Merryan ima Spa centar, u okviru kojeg se nalazi sauna, đakuzi, sobe za masažu i mali fitnes centar. 

Cena uključuje: korišćenje saune, đakuzija, fitnes centra, Wi-Fi. 

Ishrana: polupansion (doručak i večera – samoposluživanje)