Stream Resort 3*
TopTravel » Stream Resort 3*

STREAM RESORT 3* 

Lokacija: Hotel Stream Resort spada u apart hotele, ima tri zvezdice i pruža izuzetan doživljaj. Nalazi se na glavnom putu za Pamporovo, u delu ski centra pod nazivom “Ski centar 2-Malina”. Hotel je udaljen 250 m od najbližeg ski lifta. 

Hotelski sadržaj: U okviru hotela Stream Resort nalaze se dva restorana sa izuzetnom kuhinjom. Pored hotelske recepcije, nalazi se i lobi bar, pogodan da posetioci popiju piće uz neverovatan pogled na okruženje. Od dodatnog sadržaja hotel ima spa centar sa bazenom, dečiji kutak, skijašnicu. U sklopu hotela postoji i parking. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. 

Smeštaj: U svom sastavu hotel Stream resort poseduje 75 smeštajnih jedinica, u okviru kategorija- studio i apartman. Ponudu čine: 

Studio za 2 osobe (2): francuski ležaj ili dva singla, fotelja na razvlačenje. 

Apartmani za 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim krevetom i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. 

Apartmani dupleks za 4-6 osoba (4+2): jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, druga spavaća soba sa dva odvojena kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. 

Sport i zabava: Spa centar se nalazi u sklopu hotela Stream resort i pruža usluge korišćenja bazena, saune, đakuzija, parnog kupatila i fitnes. 

Cena uključuje: korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, fitnes, dečiji kutak, internet, parking, prevoz do ski centra Malina. 

Ishrana: Noćenje sa doručkom.