Apartmani Jaram Vile 4*
TopTravel » Apartmani Jaram Vile 4*

JARAM VILE 4*

 

Lokacija: 43.304214, 20.825614

Jaram Vile su kompleks koji čine četiri vile: Anastasija, Jelena, Simonida i Teodora. Locirani su na samoj ski stazi Karaman i Jaram odakle su povezane sa čitavom mrežom skijališta Kopaonik. Od centra Kopaonika su udaljeni 2,5 km. U okviru kompleksa nalazi se i restoran. Sve vile, kao i restoran, međusobno su povezani toplom vezom.

Vile i apartmani su ekskluzivno opremljeni: drvena stolarija, kovano gvožđe, kamini, hrastov parket, tople veze u celom kompleksu, video nadzor, smart card brave, fan cool klimatizacija, podno grejanje, prostrane skijašnice, veliki podzemni parking kao i otvoreni parking.

Jedinstvena atmosfera u okruženju snega i borove šume a na samoj stazi pružiće vam nezaboravan ugođaj i  pravi odmor.

U okviru kompleksa se nalazi restoran u kome je moguće uplatiti pansion.

 

SMEŠTAJ:

Svaki apartman pored skijašnice poseduje i parking mesto u garaži iz koje se direktno može pristupiti apartmanima. Postoji mogućnost smeštaja 1-5 osobe.

Apartmani se sastoje od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka sa kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, kupatila sa tuš kabinom,TV sa kablovskom televizijom, kamin, Wi-Fi, Fen za kosu, peškiri, posteljina.

Apartman S-01 Lux

Ima spavaću sobu sa bračnim ležajem koji se može razdvojiti i u dva singl ležaja (a može i biti spojen mehanizmom da se kreveti ne razdvajaju), u dnevnoj sobi ima bračni krevet plus trosed na razvlačenje za još dve osobe.

Apartman T-07 Lux

Udoban i komforan apartman sa prostranom kuhinjom, trpezarijom, kupatilomu okviru dnevne sobe u kojoj se nalazi trosed na razvlačenje (jednopotezno, poseban dušek), kupatilom i spavaćom sobom sa bračnim ležajem. I dnevna i spavaća soba imaju svoj TV uređaj i zasebnu kontrolu grejanja. Apartman ima 50m2 i u njemu se komotno mogu smestiti 4 osobe. Nalazi se u vili Teodora u kompleksu Sveti Simeon na Kopaoniku.

 

Studiji se sastoje iz jedne prostorije, kuhinja je šankom odvojena od spavaćeg dela. Svaki apartman pored skijašnice poseduje i parking mesto u garaži iz koje se direktno može pristupiti apartmanima.

Studio S-04

Svetao, prostrani studio sa kuhinjom koja je šankom odvojena od sobe. Studio ima 32m2 i pored velikog francuskog ležaja, u njemu se nalazi i udobna sofa sa mehanizom (širina 140) tako da se mogu smestiti tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece. Nalazi se u vili Simonida u kompleksu Sveti Simeon na Kopaoniku.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarima; Cana je garantovana same za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je same iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.
AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge;
UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u 3. mesečne rate čekovima građana ili platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa) do 3 rata BEZ KAMATE

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga. Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj program važe Opšti uslovi agencije organizatora putovanja. Licenca OTP 196/2021 kao i posebni uslovi hotelijera.

 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga