Hotel Viceroy 5*
TopTravel » Hotel Viceroy 5*

VICEROY 5*

Viceroy Kopaonik – KADA ŽELIŠ ORIGINALNOST, VIZIJA ŠIKA I SOFISTICIRANOSTI

Luksuzni hotel Viceroy Kopaonik otvoren je za zimsku sezonu 2020/21 a samim tim možemo reći da će grupacija debitovati u Evropi.

 

POZICIJA

43°17’04.6″N 20°48’38.4″E (43.284618, 20.810662)

Viceroy Kopaonik u Srbiji, idealno smešten u podnožju najvećeg planinskog venca u regionu.

U samom centru planinskog i ski centra Kopaonik, na mestu nekadašnjeg hotela Jugobanka.


OPIS

Hotel Viceroy Kopaonik prvi je luksuzni hotel na Kopaoniku sa pet zvezdica 5* i pripada međunarodnom lancu hotela Viceroy Hotels and Resorts. Ovo je prvi objekat koji kompanija otvara u Evropi, a tek druga skijaška destinacija u okviru portfolija grupe.

Uživanje u  gastronomskim umećima vrhunskih kulinarskih majstora kao i ponudi pića iz celoga sveta, gostima su na raspolaganju tri restorana i dva bara (uključujući skijaški salon Apres) nudeći im dobrodošlicu da se opuste i prepuste.

Da ugođaj bude potpun gostima Viceroy Hotela Kopaonik na raspolaganju je Spa & Wellness centar sa šest masažnih soba, dva spoljna i jedan unutrašnji bazen, hamam, teretana i salon lepote.

KONGRESNI CENTAR Viceroy Hotela Kopaonik poseduje dve sale za sastanke koje mogu da prime između 40 i 70 osoba i „boardroom“ za 12 osoba idealan za privatne sastanke. Dve veće sale imaju prirodno svetlo, terase i pogled na planinu.

Naravno za skijaše tu je i moderno opremljena skijašnica i ski rental sa direktnim izlaskom na stazu, pa se ovaj ovjekat smatra SKI IN – SKI OUT hotelom.

DIZAJN

Luksuzni hotel inspirisan lokalnom planinskom arhitekturom

Hotel Viceroy Kopaonik je dizajniran od strane arhitekata kompanije WATG, a dopunjen detaljima Wimberley Interiors-a.

Možda je najlepši opis dizajna i arhikteture dala baš WATG kompanija:

„Hotel Viceroy Kopaonik je alpska avantura sa savremenim vibracijama zapadna koja donosi luksuz na srpske planine. U okruženju Nacionalnog parka, blagoslovljenog zapanjujućim vizurama, dizajn je vizija šika i sofisticiranosti bez napora. To je luksuzno i moderno zdanje koje istovremeno govori o brendu Viceroy i gostima koji cene originalnost“

VICEROY GROUP

Ova grupacija inače, ima hotele u Severnoj Americi, Meksiku, Abu Dabiju, Dubaiju i Istanbulu, a deo je Global Hotel Alliance (GHA) Discovery, jedinstvenog programa lojalnosti koji članovima nudi ekskluzivne povlastice i iskustva u više od 550 hotela na svetu.

Kako se Viceroy pozicionira kao lider na međunarodnom tržištu u ovoj kompaniji smatraju da će na Kopaonik doneti prepoznatljivu atmosferu i gostoprimljivost grupe i da će Viceroy Kopaonik elitnim gostima iz celog sveta ponuditi neočekivano planinsko iskustvo na ovoj živopisnoj destinaciji.

 

Dobrodošli na Kopaonik, dobrodošli u Hotel Viceroy Kopaonik.

 

SMEŠTAJ:

Hotel poseduje 119 soba, od toga 66 king soba, 34 double queen i 19 apartmana.

Većina soba je sa balkonom i pogledom na planinu i staze.

SOBE

Nest sobe

Približna veličina sobe: 29–40 m2, bračni krevet, ograničen pogled na planinske ski staze ili Kopaonik,  u kupatilu velika zatvorena tuš kabina.

 

King room

*Jedna The King soba (bez balkona) je prilagođena osobama sa invaliditetom.

Približna veličina sobe: 33–41 m2, bračni krevet, pogled na planinske ski staze ili Kopaonik, sofa i divan stalak za kozmetičke proizvode, u kupatilu velika zatvorena tuš kabina.


Double room

*Jedna Double Queen (bez balkona) je prilagođena osobama sa invaliditetom

Približna veličina sobe: 35–41 m2, dva manja bračna kreveta, pogled na planinske ski staze ili Kopaonik, balkon (u određenim sobama), sofa i divan, stalak za kozmetičke proizvode, u kupatilu kada.

 

Sve sobe poseduju: balkon (u određenim sobama), bela pamučna posteljina gustog tkanja, ugrađen bagažer u garderoberu, TV od 55 inča, tanke zavese i zavese za zamračivanje, pun mini-bar, aparat za nespresso kafu, premijum Wi-Fi pristup internetu od 100 MB u celom hotelu, proizvodi za kupanje Natura Bisse i ROIL proizvođača Amanda George.

 

APARTMANI

Apartman Kopaonik

Približna veličina sobe: 50–58 m2, bračni krevet, pogled na planinske ski staze ili Kopaonik, sofa i divan.

Apartman Karaman

Približna veličina sobe: 52–81 m2, bračni krevet, pogledi na planinske ski staze ili Kopaonik,  dnevna soba sa sofom dvosedom i divanom, mala čajna kuhinja sa osnovnim priborom (bez posuda za kuvanje), ugradni garderober (u određenim apartmanima),

 

Apartman Kopaonik i Karaman poseduju: balkon (u određenim sobama), bela pamučna posteljina gustog tkanja, ugrađen bagažer u garderoberu, stalak za kozmetičke proizvode, TV od 65 inča, pun mini-bar, tanke zavese i zavese za zamračivanje, aparat za nespresso kafu, premijum Wi-Fi pristup internetu od 100 MB u celom hotelu, u kupatilu kada i tuš kabina, proizvodi za kupanje Natura Bisse i ROIL, proizvođača Amanda George

 

Porodična soba

Nudi dve povezane prostorije. Ovakve sobe u kojima je u jednoj prostoriji veliki bračni krevet, a u drugoj dva šira kreveta, pružiće vam udobnost na putovanju sa celom porodicom.

Približna veličina sobe: 66–80 m2, spavaća soba sa jednim bračnim krevetom, povezana sa sobom sa jednim bračnim ili dva odvojena kreveta, pogledi na planinske ski staze ili Kopaonik, balkon (u određenim sobama.

Icon porodični apartman

Razbaškarite se i osećajte kao kod kuće u ovom apartmanu koji nudi pogodnost dnevne sobe sa dvosedom i čajnu kuhinju, u kupatilu velika zatvorena tuš kabina i kada (u određenim sobama).

Približna veličina sobe: 85-97 m2, apartman sa dve povezane sobe sa bračnim krevetima ili jednim bračnim krevetom i dva odvojena, pogledi na planinske ski staze ili Kopaonik, mala čajna kuhinja u kompletu sa osnovnim priborom (bez opreme za kuvanje), , u kupatilu, velika zatvorena tuš kabina i kada ili dve kade (u zavisnosti od apartmana).

 

Porodične sobe i Icon porodični apartman poseduju: ugrađen bagažer u garderoberu, stalak za kozmetičke proizvode, TV od 55 inča i TV od 65 inča, pun mini-bar, bela pamučna posteljina gustog tkanja, tanke zavese i zavese za zamračivanje, aparat za nespresso kafu, premijum Wi-Fi pristup internetu od 100 MB u celom hotelu, proizvodi za kupanje Natura Bisse i ROIL, proizvođača Amanda George.

 

Porodični apartman

Približna veličina sobe: 95-121 m2, spavaća soba sa jednim bračnim krevetom, povezana sa sobom sa jednim bračnim ili dva odvojena krevet, pogledi na planinske ski staze ili Kopaonik, balkon (u određenim sobama), TV od 55 inča i TV od 65 inča, u kupatilu velika zatvorena tuš kabina i kada (u određenim sobama.

Viceroy Penthous  sa čijeg se privatnog balkona pruža pogled kako na ski-staze, tako i na centar Kopaonika, nudi najbolje od oba sveta – kao i svet koji u potpunosti pripada vama. Iskoristite svaki pedalj prostora na najbolji način, od elegantne dnevne sobe i privatne kuhinje do prostora za obedovanje. Ovaj apartman je vrhunac luksuza bez obzira na godišnje doba.

Približna veličina sobe: 253 m2, dve spavaće sobe sa bračnim krevetima, pogled na planinske ski staze i Kopaonik, privatni lift iz hotelskog lobija direktno u apartman, dnevna soba sa sofama dvosedima, stočićem za kafu i policom za knjige, oguće povezivanje sa sobom pored, kompletno opremljena privatna kuhinja, trpezarijski sto za do 10 gostiju, ugaoni kamin u dnevnoj sobi, bela pamučna posteljina gustog tkanja, , TV od 70 inča u dnevnoj sobi i ugrađeni TV od 43 inča u glavnoj spavaćoj sobi, u kupatilu kada i tuš kabina.

 

Porodični apartman i Viceroy Penthaous poseduju:ugrađen bagažer u garderoberu, stalak za kozmetičke proizvode, , bela pamučna posteljina gustog tkanja, tanke zavese i zavese za zamračivanje, aparat za nespresso kafu, premijum Wi-Fi pristup internetu od 100 MB u celom hotelu, proizvodi za kupanje Natura Bisse i ROIL, proizvođača Amanda George

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga. Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj program važe Opšti uslovi agencije organizatora putovanja. Licenca OTP 196/2021 kao i posebni uslovi hotelijera.

 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga