Čarobni Breg
TopTravel » Čarobni Breg

Hotel Čarobni Breg


Hotel Čarobni Breg se nalazi na južnim obroncima Tare, oko 9 km od Drvengrada na Mokroj Gori. Zlatibor se nalazi na udaljenosti od 23 km, dok je Mitrovac na 10 km.

Prema tipu smeštaja, hotel se registruje kao konačište. Najčešći razlog turistima za dolazak u ovaj hotel jeste neka vrsta aktivnog odmora i to: zimi u kombinaciji sa ski sportovima, a leti je to planinarenje i pešačenje.

S obzirom da u okolini hotela ne postoje komercijalni objekti, a najbliža prodavnica je na udaljenosti od 10 km, hotel nudi mogućnost dostave osnovnih potrepština.

Hotel poseduje restoran i lobi bar. Gosti koji borave u hotelu Čarobni Breg, mogu da uživaju u kontinentalnom ili a-la-carte doručku. Ponuda uključuje recepciju koja radi non-stop, prevoz od/do aerodroma, poslugu u sobi i besplatan Wi-Fi u svim prostorijama.

 

U okolini hotela nalazi se skijalište Iver, što je veoma pogodno za goste. Staza koja je najbliže hotelu, idealna je za početnike, a ski lift je povezan sa drugom stranom brda, tako da gosti mogu biti mobilni na obe strane. Sa strane hotela Čarobni Breg žičara je tipa tanjir, dok sa druge strane su crvena i crna staza sa žičarom tipa sidro. Hotel Čarobni Breg nudi uslugu tipa noćenje sa doručkom, polupansion i pun pansion. Ukoliko se gosti odluče za najmanji tip usluge (noćenje sa doručkom), uvek postoji opcija za doplatu na licu mesta za dodatni oblik usluge. Za goste koji žele poseban režim ishrane (vegan, gluten free, verske obroke itd.) u hotelu postoji mogućnost za ispunjenje takvih zahteva, uz prethodnu najavu.

Ponudu čine:

1/2 sobe – većinom sa dva singl ležaja (pojedine sobe imaju 1 francuski ležaj), kapacitet 2 odrasle osobe + 1 dete;
1/3 sobe – većinom 3 singl ležaja (pojedine sobe imaju  1 singl ležaj i 1 francuski ležaj), kapacitet maksimalno 3 odrasle osobe + 1 dete
1/4 sobe – većinom 2 singl ležaja i 1 francuski ležaj, kapacitet do 4 osobe.

U okviru hotela gostima je na raspolaganju lift, dok se ispred hotela nalazi parking koji je besplatan i ima dovoljno mesta. Wi-Fi je dostupan na svim spratovima i u svim prostorijama hotela. Hotel Čarobni Breg pruža mogućnost organizovanja proslava, seminara, team-buldinga itd. Poseduje salu za sastanke, projektor, ozvučenje, muzički program, a u ponudi su i vožnja kvadovima, orijentiring u prirodi, pešačke ture.

Ski sadržaji:

direktan izlaz na stazu

prodaja ski-pasova  

       iznajmljivanje ski opreme u hotel

       škola skijanja

       skijašnica

 

   

Čarobni Breg cenovnik

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 gotovinom: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana do pred put

 platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro), isti uslovi kao za gotovinu

Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, American Express): uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak na 3 mesečne rate (bez kamate)

uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu – bankarski troškovi idu nan teret uplatioca

 preko računa uz izdatu profakturu u agenciji – isti uslovi kao za gotovinu

U slučaju promene na monetarnom tržištu i tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cene.

U CENU UKLJUČENO:

 Najam studija/apartmana za navedeni broj noći u izabranoj smeštajnoj jedinici, za 3 ili 7 noćenje, osim za Novu Godinu gde je cena po noćenju po

smeštajnoj jednici (minimalno 5 noćenja).

DOPLATE:

 boravišna taksa po osobi/dnevno – 120,00 dinara, za decu od 7-15 godina 60,00 dinara, plaćanje u agenciji

 osiguranje 10,00 dinara dnevno/po osobi – plaćaju svi, plaćanje u agenciji

 

Cenovnik br.1 od 01.09.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja T.A. Sani Trade & Tours doo Beograd, licenca kategorija A15, OTP BR. 45/2021 od 01.06.2021. godine.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga