Hotel Iver
TopTravel » Hotel Iver

Hotel Iver


Hotel Iver nalazi se na obroncima planine Tare, na Mokroj Gori. Smešten je između dve ski staze na istočnoj strani skijališta, u njihovoj donjoj zoni. Projektovan je na taj način da zadovolji sve atritube planinskog doma. U okviru objekta postoje 32 „ušuškane“  sobe u drvetu, sa ukupno 50 ležaja, svaka soba ima prozor koji gleda na stazu i skijaše. Od dodatnog sadržaja hotel poseduje spa centar  u okviru kojeg su na raspolaganju bazen, sauna, tursko kupatilo, slana soba i teretana. Hotel Iver u svom sastavu ima školu skijanja a postoji mogućnost iznajmljivanja skijaške opreme.


Iver je drugi po visini vrh Tare, sa 1.490 metara nadmorske visine, na kojem se, sa istočne strane nalazi „start“ četiri staze „crne kategorije“ ukupne dužine četiri kilometara. Staze crne kategorije veoma su zahtevne, tako da se početnicima ne preporučuje korišćenje istih.  Na zapadnoj strani Ivera nalaze se staze „plave kategorije“ – pogodne za skijaše početnike, porodice, rekreativno skijanje i sankanje. Čitavo skijalište pokriveno je sistemom za veštačko osnežavanje i sa dve žičare „sidrašice“ koje pokrivaju sve staze. Glavna staza na Iveru je osvetljena što omogućava i skijanje u noćnim uslovima. Skijalište „Iver“ udaljeno je osam kilometara od Mećavnika. Za pansionske goste, po ptrebi, organizuje se prevoz do skijališta sa dva mini busa Mećavnika.


cenovnik

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 gotovinom: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana do pred put

 platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro), isti uslovi kao za gotovinu

Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, American Express): uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak na 3 mesečne rate (bez kamate)

uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu – bankarski troškovi idu nan teret uplatioca

 preko računa uz izdatu profakturu u agenciji – isti uslovi kao za gotovinu

U slučaju promene na monetarnom tržištu i tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cene.

U CENU UKLJUČENO:

 Najam studija/apartmana za navedeni broj noći u izabranoj smeštajnoj jedinici, za 3 ili 7 noćenje, osim za Novu Godinu gde je cena po noćenju po

smeštajnoj jednici (minimalno 5 noćenja).

DOPLATE:

 boravišna taksa po osobi/dnevno – 120,00 dinara, za decu od 7-15 godina 60,00 dinara, plaćanje u agenciji

 osiguranje 10,00 dinara dnevno/po osobi – plaćaju svi, plaćanje u agenciji

 

Cenovnik br.1 od 01.09.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja T.A. Sani Trade & Tours doo Beograd, licenca kategorija A15, OTP BR. 45/2021 od 01.06.2021. godine.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga