All Seasons Residence
TopTravel » All Seasons Residence

KOMPLEKS ALL SEASON RESIDENCE ZLATIBOR

 

Kompleks All Seasons Residence se sastoji od 5 moderno opremljenih vila sa hotelskom uslugom, Živa, Sunčica, Ružica, Hajdučica i Vukota, sa ukupno 48 apartmana. Minimalni smeštajni kapacitet je 48 odraslih osoba, a maksimalni 168 odraslih osoba. Od centra, Kraljevog trga i jezera, kompleks je udaljen oko 400 m, odnosno par minuta lagane šetnje.

 

SADRŽAJ:

Svim gostima obezbeđena je kablovska televizija, besplatna wi-fi konekcija i parking mesto. Većina apartmana poseduje terasu. U okviru kompleksa nalazi se pansionski restoran, sa uslugom noćenja sa doručkom, besplatna igraonica i teretana, kongresna sala kapaciteta do 30 osoba, takođe i lobby bar i beauty centar.

 

SMEŠAJ:

U ponudi su tri tipa smeštajnih jedinica – apartmani sa fizički odvojenom spavaćom sobom, tipa standard i tipa premium, i studio apartmani, predviđeni za boravak 1 - 4 odrasle osobe (u zavisnosti od strukture gostiju).

 

Studio apartman je površine 22m2 . Strukturom svojih ležaja predviđen je za komforan boravak 2 odrasle osobe . U ovom studio apartmanu na raspoolaganju je udoban francuski krevet.

 

Studio apartman za 3 osobe je površine 25m2 . Strukturom svojih ležaja predviđen je za komforan boravak 3 odrasle osobe.U ovom studio apartmanu na raspolaganju je udoban francuski krevet i dvosed na razvlačenje.

 

Standard i premium apartman poseduju fizički odvojenu spavaću sobu i strukturom svojih ležaja predviđeni su za komforan boravak 4 odrasle osobe. U ovim apartmanima na raspolaganju je francuski krevet, dnevni boravak sa trosedom ili ugaonom garniturom u zavisnosti od smeštajne jedinice. Premium apartmani svi imaju TV u spavaćoj i dnevnoj sobi i terasu (neki i od 30m2). Sve smeštajne jedinice raspolažu francuskim krevetom, funkcionalno opremljenom kuhinjom, kupatilom sa peškirima i neophodnom kozmetikom, te fenom za kosu, peglom i grejanjem koje gosti mogu sami podešavati.

Cenovnici 2021 2022 zima all seasons residence zlatibor

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 gotovinom: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana do pred put

 platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro), isti uslovi kao za gotovinu

Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, American Express): uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak na 3 mesečne rate (bez kamate)

uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu – bankarski troškovi idu nan teret uplatioca

 preko računa uz izdatu profakturu u agenciji – isti uslovi kao za gotovinu

U slučaju promene na monetarnom tržištu i tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cene.

U CENU UKLJUČENO:

 Najam studija/apartmana za navedeni broj noći u izabranoj smeštajnoj jedinici, za 3 ili 7 noćenje, osim za Novu Godinu gde je cena po noćenju po

smeštajnoj jednici (minimalno 5 noćenja).

DOPLATE:

 boravišna taksa po osobi/dnevno – 120,00 dinara, za decu od 7-15 godina 60,00 dinara, plaćanje u agenciji

 osiguranje 10,00 dinara dnevno/po osobi – plaćaju svi, plaćanje u agenciji

 

Cenovnik br.1 od 01.09.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja T.A. Sani Trade & Tours doo Beograd, licenca kategorija A15, OTP BR. 45/2021 od 01.06.2021. godine.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga