Brvnare Mir
TopTravel » Brvnare Mir

BRVNARE MIR

Brvnare se nalaze u mirnom delu Zlatibora sa prelepim pogledom na prirodu sakrivene od buke a na samo 4 km od centra Zlatibora.

Brvnare su potpuno ekološke napravljene od drveta, sa izvorskom vodom i solarnim napajanjem struje. Brvnara je idealna za smeštaj 4 osobe.

Sadrži na prvom nivou dnevnu sobu sa prostranim kupatilo,kuhinjom i ustakljenom terasom, a na spratu prostranu sobu sa bračnim krevetom i dva odvojena kreveta. Na spratu takođe ima otvorenu terasu. Svaka brvnara ima sopstveno dvorište.

Na zahtev gostiju u ponudi imamo i bicikle. Iz brvnara možete uživati u pogledu na vrh Čigota.

Idealno je za porodice sa decom jer u ovom delu nema saobraćaja, staze za šetanje su ispred kućica. Imate svoje dvorište i čitavo prostranstvo ispred sebe.

Na 500m od nas je i restoran tako da se možete hraniti u njemu ili samostalno pripremati hranu. Idealno za uživanje u pravoj prirodi i lepotama Zlatibora. Gosti po dogovoru mogu imati i časove joge - individualne ili grupne kao i radionce Pozitivne psihologije i radionice po programu Lujze Hej - Heal Your Life.

Za naše goste možemo organizovati i izlete i razgledanje predela Zlatibora koje do sada nisu videli džipovima ili kvadovima.

Cenovnici brvnare mir 2021 2022 zlatibor

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 gotovinom: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana do pred put

 platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro), isti uslovi kao za gotovinu

Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, American Express): uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak na 3 mesečne rate (bez kamate)

uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu – bankarski troškovi idu nan teret uplatioca

 preko računa uz izdatu profakturu u agenciji – isti uslovi kao za gotovinu

U slučaju promene na monetarnom tržištu i tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cene.

U CENU UKLJUČENO:

 Najam studija/apartmana za navedeni broj noći u izabranoj smeštajnoj jedinici, za 3 ili 7 noćenje, osim za Novu Godinu gde je cena po noćenju po

smeštajnoj jednici (minimalno 5 noćenja).

DOPLATE:

 boravišna taksa po osobi/dnevno – 120,00 dinara, za decu od 7-15 godina 60,00 dinara, plaćanje u agenciji

 osiguranje 10,00 dinara dnevno/po osobi – plaćaju svi, plaćanje u agenciji

 

Cenovnik br.1 od 01.09.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja T.A. Sani Trade & Tours doo Beograd, licenca kategorija A15, OTP BR. 45/2021 od 01.06.2021. godine.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga