Lucky Bansko Spa & Relax Hotel 5*
TopTravel » Zima 2024 » Bugarska Zimovanje 2024 » Bansko 2024  » Lucky Bansko Spa & Relax Hotel 5*

HOTEL LUCKY BANSKO 5*

Lokacija: Hotel Lucky Bansko se nalazi na ulazu u Bansko. Od gondole, do koje je organizovan prevoz, hotel je udaljen 2 km. Hotel Lucky Bansko pruža mogućnost za savršen odmor u Banskom.

Hotelski sadržaj: Hotel Lucky Bansko u svom sastavu ima glavni restoran  La Bistro, u kome se služe panskionski obroci. Gostima je na raspolaganju i a-la-carte restoran Leonardo, koji se nalazi preko puta hotela, lobby i bilijar bar, Wi- Fi je dostupan u lobiju, parking, garaža i skijašnica.

Smeštaj: Hotel Lucky Bansko u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. Hotel Ima ukupno 67 studija i 47 apartmana. Na raspolaganju su executive, deluxe studija i apartmani.  Moderno opremljeni studija i apartmani imaju kupatilo , fen, TV, telefon, sef, mini bar ili frižider, mikrotalasnu rernu i kompletno opremljenu mini kuhinju

Studio Lux za 2-3 osobe (2+1): oko 25 m2, jedna prostorija u kojoj se nalayi veliki francuski leŽaj ili dva odvojena leŽaja, kao i fotelja na rasklapanje. Namenjen smeštaju maksimalno dve odrasle osobe i jednog deteta.

Jednosobni apartman za 2-3 osobe (2+1): oko 35 m2, spavaća soba sa francuskim ležaje, dnevni boravak sa dvosedom na raslapanje.  Namenjen smeštaju maksimalno dve odrasle osobe i jednog deteta.

Jednosobni apartman Plus za 2-5 osobe (2+3): oko 55 m2, luksuzno opremljena,spavaća soba sa francuskim ležaje, dnevni boravak sa dvosedom na raslapanje.  Namenjen smeštaju maksimalno dve odrasle osobe i troje dece.

Jednosobni apartman Executive za 2-5 osobe (2+3): oko 65 m2, najluksuznija i najkomfornija smeštajna jedinica u hotelu. Sastoji se iz spavaće sobe sa velikim francuskim ležajem, prostranim dnevnim boravkom sa trosedom na raslapanje i foteljom.  Namenjen smeštaju maksimalno dve odrasle osobe i troje dece.

Sport i zabava: U sastavu hotela Lucky Bansko, gosti mogu uživati i u novoizgrađenom Aqua komplexu ''Leonardo" u čijem sastavu se nalaze dva bazena (od kojih je jedan dečiji), bazen sa slanom vodom, saune, tursko kupatilo, parno kupatilo, relax zona, sobe za masažu, fitnes, djakuzi.

Cena uključuje: Korišćenje bazena, sauna, fitnes centra, parnog kupatila, đakuzija, hidro-masažnog sistema, Wi-Fi i prevoz do gondola, mini klub za decu sa bebisiterkom (za decu od 3 do 6 god) od 08:00 do 22:00h,

Ishrana: doručak (samoposluženje – švedski sto). Mogućnost doplate polupansiona.

Napomena: doplata za Božičnu večeru 25.12. je obavezna. Doplata za Novogodišnju večeru 31.12. je obavezna, u glavnom restoranu. Postoji mogućnost doplate za italijanski restoran Leonardo. Deca 0-3.99 g. imaju samo mesto za sedenje na proslavi, deca od 4-11.99 g. mogu biti u zasebnoj prostoriji na dečijoj zabavi sa animatorima i osobljem za čuvanje dece. Rezervacije su neophodne uz rezervaciju hotela.