MPM Guinness Hotel 4*
TopTravel » Zima 2024 » Bugarska Zimovanje 2024 » Bansko 2024  » MPM Guinness Hotel 4*

MPM GUINNESS 4*

Lokacija: Hotel MPM Guinness je izuzetno kvaliten hotel u mestu Bansko. Posetiocima pruža ugodnu atmosferu i personalizovanu uslugu. Od same gondole je udaljen 200 m, za koju postoji organizovan prevoz  mini busom. Stari (etno) centar grada je na samo 800 m udaljenosti, dok je baš centar grada Banskog na 10 minuta šetnje.
Hotelski sadržaj: U svom sastavu hotel Guinness sadrži glavni restoran u kome se služe pansionski obroci, pored toga hotel ima i nacionalni restoran (mehanu). U hotelu postoj i recepcija, lobi, jedan od najlepših lobi barova u Banskom. Od dodatnog sadržaja hotel ima skijašnicu, prodavnicu, frizerski salon, konferencijsku salu, Spa centar, menjačnicu, sef na recepciji.
Wi-Fi je dostupan u lobiju. Hotel pruža besplatan parking, dok garaža ide uz doplatu. 

Smeštajni kapaciteti: U okviru hotela Guinness  smeštajne jedinice su podeljene u nekoliko kategorija. Na raspolaganju su standardne sobe, studija i apartmani. Sve sobe su klimatizovane i poseduju TV, telefon, internet, kuhinju, kupatilo sa fenom i mini bar.
Studio za 2-3 osobe (2+1): francuski ležaj ili dva singla, fotelja na razvlačenje.
Apartmani za 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim krevetom i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.
Apartmani dupleks za 4-6 osoba (4+2): jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, druga spavaća soba sa dva odvojena kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Sport i zabava: Hotel Guinness nudi mogućnost korišćenja Spa centra, u okviru kojeg postoji bazen, saune, đakuzi, parno i tursko kupatilo, sobe za masažu kao i fitnes centar. Pored toga, za sport i rekreaciju na raspolaganju su i stolovi za stoni tenis i bilijar.
Cena uključuje: Korišćenje bazena, saune, đakuzija, parnog i turskog kupatila, Wi-Fi, parking, prevoz do gondole.
Ishrana: Hrana se nudi na bazi polupansiona (doručak i večera) – švedski što