Ores Boutique Hotel 4*
TopTravel » Zima 2024 » Bugarska Zimovanje 2024 » Bansko 2024  » Ores Boutique Hotel 4*

HOTEL ORES BOUTIQUE HOTEL 5*

Lokacija: Hotel Ores Boutique je novootvoreni luksuzni hotel u Banskom. Nalazi  se na veoma pristupačnoj lokaciji za skijaše. S obzirom na blizinu hotel Sport, moguć je izlazak direktno na stazu bez vožnje mini busom do gondole. Od gondole hotel je udaljen 250 m. Do starog centra grada Banskog posetiocima je potrebno 1,5 km šetnje.
Hotelski sadržaj: U sastav hotela ubrajaju se: restoran u kome se služe pansionski obroci, lobi bar, SPA centar (sauna, bazen, masaža, tursko kupatilo), igraonica za decu, parking (uz doplatu), skijašnica, sef i besplatan Wi-Fi  dostupan u celom hotelu.
Smeštaj: Smeštajni kapaciteti u Hotelu Ores su luksuzno opremljeni i uređeni po svetskim standardima. Sve sobe i apartmane, hotel je opremio LCD TV-om, internetom, atraktivni kupatilom sa fenom a sve sobe poseduju  i sopstveni balkon. Jedinstveni dizajn soba je ono što karakteriše hotel Ores Boutique.
Dvokrevetna soba 2+1: sadrži francuski ležaj ili dva spojena singl kreveta;
Apartman 2+2: sadrži dve odvojene sobe. Spavaću sa dva singl kreveta i dnevnu sa sofom na razvlačenje;

Apartman 4+2: sadrži dve spavaće sobe sa po dva singl kreveta i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje.
Sport i zabava: U sastavu hotela nalazi se SPA centar sa bazenom, turskim kupatilom, saunom, sobama za masažu (uz doplatu na licu mesta), relax zonom.
Cena uključuje: korišćenje bazena, turskog kupatila, saune, skijašnice, prevoza do gondole, igraonica za decu, Wi-Fi.
Hrana: doručak (izbor više jela, švedski sto) ili polupansion uz doplatu (švedski sto)
Važna napomena: Obavezna je doplata za turističku taksu na recepciji hotela u iznosu od 1,2 BGN po danu po osobi (ukljužujući i bebe i decu).