Regnum 5*
TopTravel » Zima 2024 » Bugarska Zimovanje 2024 » Bansko 2024  » Regnum 5*

REGNUM HOTEL & SPA 5*

Lokacija: Hotel Regnum 5* nalazi se u turističkom mestu Bansko, a spada u red luksuzno opremljenih hotela sa izuzetno kvalitetnim dodatnim sadržajem. Udaljen je oko 300 m od početne stanice gondole i 400 m od glavne ulice u novom centru Banskog.
Hotelski sadržaj: U sastavu hotela nalazi  se restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog postoji i a-la-carte restoran, lobi i noćni bar. U okviru hotela može se posebno izdvojiti Spa centar sa širokim asortimanom usluga (bazen, parno kupatilo,finska sauna, đakuzi). U sastavu hotela takođe su i parking, garaža, skijašnica, dečija igraonica, menjačnica i sef u apartmanu. Wi-fi je dostupan u lobiju.
Smeštaj: Hotel Regnum u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi su suite sobe, apartmani, deluxe i executive sobe.
U svim smeštajnim jedinicama nalazi  se kupatilo, fen, TV, telefon, internet, mini bar, sef i balkon.
Jednosobni Executive apartman za 2 osobe (2): površine 46-59 m2, spavaća soba sa francuskim krevetom ili dva standardna ležaja i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Namenjen smeštaju maksimalno 2 odrasle osobe.
Jednosobni Executive Deluxe apartman za 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim krevetom ili dva standardna ležaja i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.
Namenjen smeštaju maksimalno 2 odrasle osobe i dvoje dece ili 3 odrasle osobe.
Dvosobni Grand apartman za 4-5 osoba (4+1): jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, druga spavaća soba sa dva odvojena kreveta ili dve spavaće sobe sa četiri standardna ležaja, dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Namenjen smeštaju maksimalno 4 odrasle osobe i jednog deteta ili 5 odraslih osoba.

Cena uključuje: Korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, fitnes centra, dečije igraonice, Wi-Fi i prevoz do gondole.
Ishrana:
doručak (samoposluženje – švedski sto). Mogućnost doplate polupansiona (doručak i večera).
Važna napomena: Check in 15:00h lokalno vreme / Check out 12:00h lokalno vreme