Festa Winter Palace 5*
TopTravel » Zima 2024 » Bugarska Zimovanje 2024 » Borovec 2024  » Festa Winter Palace 5*

FESTA WINTER PALACE 5*

Lokacija: Hotel Festa Winter Palace je luksuzan hotel smešten u borovoj šumi u samom centru Boroveca. Nedaleko od hotela nalaze se ski staze Červeno Zname i Sitnjakovo Ekspres. Gondola je udaljena nekih 100 m. U blizini hotela postoje kafići i prodavnice.

Hotelski sadržaj: U svom sastavu, hotel Festa Winter Palace ima dva glavna restorana u kojima se služe pansionski obroci. Pored toga, u sklopu hotela gostima su na raspolaganju lobi i whiskey bar. Od dodatnog sadržaja hotel nudi konferencijsku salu, skijašnicu, servis za pranje rublja, tretmane lica i tela, usluge frizera, room servis i parking. U okviru hotela nalazi se izuzetno veliki spa centar, koji gostima nudi širok asortiman usluga. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu.

Smeštaj: Hotel Festa Winter Palace pruža gostima kvalitetnu uslugu i izuzetan komfor. Posebno se može istaći luksuzni enterijer hotela napravljen od drveta i mermera. Hotel ima ukupno 132 smeštajne jedinice. Na raspolaganju su deluxe, sobe kategorije junior suite i apartmani. Svaka soba je opremljena sa kupatilom, fenom, TV-om, telefonom, sefom i mini barom. Ponudu čine:

  • Dvokrevetna soba (2+1) za 2-3 osobe (18 m2): king size francuski krevet bez pomoćnog ležaja, LCD SAT TV,  telefon, sef, mini bar, luksuzno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, balkon.
  • Junior Suite (2+2) za 2-4 osobe (30 m2): spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (nema vrata), LCD SAT TV u svakoj prostoriji, telefon, sef, mini bar, luksuzno opremljeno kupatilo sa hidromasažnom kadom ili tušem, balkon. Smeštaj za max 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece.
  • Standard Suite za 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje, povezana vratima sa dnevnim boravkom, LCD SAT TV u svakoj prostoriji, telefon, sef, mini bar, luksuzno opremljeno kupatilo sa hidromasažnom kadom ili tušem, balkon. Smeštaj za max 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece.

Sport i zabava: U okviru hotela Festa Winter Palace nalazi se izuzetan Spa centar. Gosti imaju prilike da se odmore i relaksiraju uz sadržaj koji nudi Spa centar, a to je: bazen, sauna, solarijum, đakuzi, sobe za masažu, parno kupatilo i fitnes centar.

Cena uključuje: Korišćenje zatvorenog bazena, saune, đakuzija, parnog kupatila, fitnesa i Wi-Fi.

Ishrana: Polupansion (doručak i večera)

Važna napomena Agencije gostima: Pomoćni ležajevi u ovom hotelu sa 5* više podsećaju na ležaljke za plažu, nego na pravi hotelski pomoćni ležaj !!!