Kamelia Complex 4*
TopTravel » Zima 2024 » Bugarska Zimovanje 2024 » Pamporovo 2024  » Kamelia Complex 4*

HOTEL KAMELIA 4*

Lokacija: Hotel Kamelia predstavlja apart hotel sa četiri zvezdice, smešten na samoj ski stazi u Pamporovu. U neposrednoj blizini hotela nalazi se ski centar Studenets. Od centra Pamporova, hotel je udaljen 1,4 km.

Hotelski sadržaj: Hotel Kamelia u svom sastavu sadrži restoran, tavernu, recepciju pored koje se nalazi lobi bar. U okviru hotela nalazi se Spa centar sa širokom ponudom usluga. Wi-Fi je dostupan u lobiju. Hotel ima parking.

Smeštaj: Apart hotel Kamelia, u svojoj ponudi ističe apartmane kao glavnu smeštajnu jedinicu. Pored toga, prisutno je i nekoliko studija. Sve smeštajne jedinice sadrže opremljenu kuhinju, kupatilo sa tušem, telefon, SAT TV i internet. Apartmani imaju i kamin u dnevnom boravku. Studiji u svom sastavu nemaju balkon i nalaze se na nižoj spratnosti. Ponudu čine:

Studio za 2 osobe (2): jedna prostorija sa dva ležaja, opremljena kuhinja. Namenjen je smeštaju za dve osobe.

Jednosobni apartman za 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa dva ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, opremljena kuhinja. Namenjen je smeštaju porodica koje čine dvoje odraslih i dvoje dece, odnosno maksimalno 3 odrasle osobe.

Dvosobni apartman za 4-6 osoba (4+2): dve spavaće sobe, svaka sa dva ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, opremljena kuhinja. Namenjen je smeštaju porodica koje čine četvoro odraslih i dvoje dece, odnosno, maksimalno pet odraslih osoba.

Trosobni apartman za 6-8 osoba (6+2): dve spavaće sobe, svaka sa dva ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, opremljena kuhinja. Namenjen je smeštaju porodica koje čine šest odraslih i dvoje dece, odnosno maksimalno sedam odraslih osoba.

Sport i zabava: U okviru hotela Kamelia nalazi se Spa centar sa bazenom, saunom, finskom saunom, đakuzijem, parnim kupatilom, fitnes odeljkom i sobama za masažu. U sastavu hotela nalaze se i multifunkcionalni tereni pogodni za više sportova (fudbal, tenis).

Cena uključuje: korišćenje zatvorenog bazena, saune, parnog kupatila, đakuzija, parking, Wi-Fi, večernja animacija za decu.

Ishrana: Mogućnost doplate noćenja sa doručkom ili polupansiona