Orlovets 5*
TopTravel » Zima 2024 » Bugarska Zimovanje 2024 » Pamporovo 2024  » Orlovets 5*

HOTEL ORLOVETS 5*

Lokacija: Hotel Orlovets nalazi se na 1600 m nadmorske visine, u samom centru skijališta Pamporovo. Hotel pruža udobnost, komfor i priliku posetiocima za odmor. Najbliža staza je na udaljenosti oko 800 m, do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom.

Hotelski sadržaj: Hotel Orlovets u svom sastavu poseduje glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored toga, u hotelu se nalazi lobby i Sky bar. Od dodatnog sadržaja u hotelu se nalaze: prodavnica, konferencijska sala, salon lepote, menjačnica i spa centar sa širokim asortimanom usluga. Hotel ima parking, garažu i skijašnicu. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu.

Smeštaj: U hotelu Orlovets nalazi se komforne i udobne smeštajne jedinice podeljene u dve kategorije. Naime, hotel raspolaže sa 98 soba i 7 apartmana. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, sef, mini bar i balkon. Hotel je tako konstruisan da gostima pruža neverovatan pogled na staze, planinu i šume Rodopa. Porodične sobe se sastoje od dve standard sobe koje su povezane vratima, dok apartmani imaju odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak.

Dvokrevetna standard soba za 2-3 osobe (2+1): 35 m2, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja. Sve sobe imaju pogled na planinu. Namenjene su smeštaju dve odrasle osobe + jedno dete.

Sport i zabava: Spa centar u hotelu Orlovets pruža izuzetnu uslugu. U okviru njega nalaze se bazen, fitnes centar, sauna, finska sauna, solarijum, đakuzi i sobe za masažu.

Cena uključuje: korišćenje zatvorenog bazena, fitnes centra, parking, Wi-Fi, prevoz mini busom.  Paket sauna može da se doplati na licu mesta i obuhvata korišćenje infrared, finske saune, parnog kupatila, hamama, ledene sobe, relax zone i đakuzija.

Ishrana: Noćenje sa doručkom (mogućnost doplate za polupansion)