Perelik 3*
TopTravel » Zima 2024 » Bugarska Zimovanje 2024 » Pamporovo 2024  » Perelik 3*

HOTEL PERELIK 5*

Lokacija: Hotel Perelik je luksuzan hotel sa pet zvezdica, kompletno je renoviran 2016. godine i pruža kvalitetnu uslugu. Nalazi se u centralnom delu turističkog mesta Pamporovo. Od skijaških staza i ski lifta udaljen je 900 m, do kojih je obezbeđen prevoz mini busom.

Hotelski sadržaj: Hotel Perelik u svom sastavu ima dva restorana, glavni u kome se služe pansionski obroci i restoran italijanske kuhinje. U okviru hotela nalaze se i dva bara, namenjeni noćnom provodu I odmoru posle skijanja. Hotel Perelik ima izuzetno bogat dodatni sadržaj, koji obuhvata: biznis centar i konferencijsku salu, igraonicu za decu, perionicu, menjačnicu i bankomat, uslugu “room service”, sportske terene, spa centar i skijašnicu. Hotel ima parking i garažu. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu.

Smeštaj: U okviru hotela Perelik nalazi se 130 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. Na raspolaganju su sobe tipa junior suite i maisonatte. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, TV, telefon i mini bar.

Sport i zabava: U sastavu hotela Perelik nalazi se luksuzno opremljen Spa centar, sa izuzetnom visokim kvalitetom usluge, u okviru kojeg se nalaze: zatvoreni olimpijski bazen, fitnes centar, sobe za masažu i tretman tela, saune, parno kupatilo, hamam, finska sauna, đakuzi, ledena soba i solarijum. Pored toga u hotelu se nalaze tereni za fudbal i tenis.

Cena uključuje: korišćenje zatvorenog bazena, fitnes centra, parking, skijašnica, Wi-Fi i prevoz do ski lifta.

Doplata: Nakon renoviranja hotela uveden je dodatni program za goste u Spa centru pod nazivom “Body & Soul Wellness” po ceni od 18 leva (9 eur-a) po osobi, dnevno. U cenu je uključeno korišćenje đakuzija, više tipova sauna i parnih kupatila (infrared sauna, aroma sauna, herbal sauna, finska sauna, tropski tuševi, herbal parno kupatilo, hamam, slana soba, ledena soba) i relax zona.

Ishrana: Noćenje sa doručkom (mogućnost doplate za polupansion)