Snezhanka 3*
TopTravel » Zima 2024 » Bugarska Zimovanje 2024 » Pamporovo 2024  » Snezhanka 3*

SNEZHANKA 3*

Lokacija: Hotel Snezhanka nalazi se na odličnoj lokaciji, u samom centru Pamporova. Jedan je od najstarijih hotela na ovom području, a potpuno je renoviran 2006. godine. Od žičare, hotel je udaljen oko 700 m, a za dolazak do nje postoji organizovan prevoz - hotelskim mini busom.

Hotelski sadržaj: Hotel Snezhanka u svom sastavu ima glavni restoran i tradicionalnu bugarsku tavernu. Pored toga u hotelu se nalazi i lobi bar. Od dodatnog sadržaja, hotel ima spa centar, prodavnicu, igraonicu za decu i diskoteku. Hotel pruža besplatan parking. Wi-Fi je dostupan u lobiju.

Smeštaj: U okviru hotela Snezhanka nalaze se opremljene smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. Na raspolaganju su standardne sobe i apartmani. Sve sobe sadrže kupatilo sa fenom, TV, telefon, mini bar i balkon. Ponudu čine:

Standard dvokrevetna soba za  2-3 osobe (2+1): francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, pomoćni ležaj. Soba je namenjena smeštaju maksimalno za dve odrasle osobe i dete do 12 godina.

Jednosobni apartman za 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim krevetom i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Namenjen je smeštaju maksimalno za dve odrasle osobe + dvoje dece do 12 godina ili tri odrasle osobe + jedno dete do 4 godine.

Sport i zabava: U sastavu hotela Snezhanka nalazi se Spa centar, u okviru kojeg posetioci mogu da koriste bazen, saunu, fitnes, đakuzi i sobe za masažu.

Cena uključuje: korišćenje bazena, saune, fitnes centra, parking, Wi-Fi i prevoz do žičare.

Ishrana: polupansion (doručak i večera – samoposluživanje)