Hotel Bistrica 3*
TopTravel » Hotel Bistrica 3*

HOTEL BISTRICA 3*

 

Idealno je lociran, na vidikovcu i nadmorskoj visini od 1.620 m. Od prve ski staze udaljen je svega 150 m. Izmedju jahorinskih vrhova i živopisne doline reke Prače. Hotel Bistrica je izgradjena 1984. godina i kategorisana je sa tri zvezdice. Udaljen je 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva sa kojima je povezan dobrim novoizgradenim i rekonstruisanim saobraćajnicama. Hotel je idealno mesto za organizaciju različitih vrsta skupova, seminara, radionica, prezentacija, sportskih manifestacija, omladinskih susreta i dr.

Od nedavno vlasnik ovog hotelskog objekta je ZTC „Banja Vrućica“ a.d. koji ima dugu tradiciju u oblasti turizma, kompanija koja poseduje veliko iskustvo u radu sa gostima i turiznu.

Sadržaji hotela: restoran sa specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, aperitiv bar, više sala različite namjene kapaciteta od 50 do 300 mesta, u sportsko rekreativnom delu zatvoreni bazen (16m x 8m), 2 finske saune,  salu za stolni tenis i bilijar;

 

U neposrednoj blizini hotela nalaze se i sportski tereni za fudbal, košarku, rukomet i odbojku, kao i teretana na otvorenom.

Internet se može besplatno koristiti u zajedničkim prostorijama i sobama hotela

Bogata gastro ponuda: Jelovnik predstavlja odabranu kombinaciju jela iz nacionalne i regionalne kuhinje. Gastronomski užitak uz specijalitete sa roštilja i sača, upotpunjen je bogatim izborom salata, poslastica, sireva, kao i bogatom ponudom lokalnih pića, vina i dr. Gastro tematske večeri i posluženja jahorinske večere kao i roštiljijada predstavljaju užitak i za najveće gurmane.

 

U hotelu možete iznajmiti SKI opremu, kao i odložiti istu u skijašnicu u sklopu SKI rentala.

 

Smeštaj:

Hotel Bistrica raspolaže sa 152 sobe i 8 apartmana. Internet se može besplatno koristiti u zajedničkim prostorijama i sobama hotela

 

Standardana soba: dva klasična ležaja (ili jedan fracuski ležaj),  fotelja na razvlačenje. Sve sobe imaju kupatilo ( WC, tuš kabina), TV, telefon.

Opcije smeštaja u sobama:

    jednokrevetna soba

    dvokrevetna soba (opcija bračni ležaj)

    dvokrevetna soba (opcija twin)

    dvokrevetna soba (opcija bračni ležaj) + pomoćni ležaj

    dvokrevetna soba (opcija twin) + pomoćni ležaj

 

Apartman:  francuski ležaj + 2 pomoćna ležajae. Svi apartmani imaju kupatilo (WC, kada), TV, telefon i mini bar.

Hotel Bistrica Jahorina cenovnik

ORGANIZOVAN AUTOBUSKI PREVOZ

     USKORO više detalja…

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

                                                              

NAČIN PLAĆANJA:

AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; (osim u slučaju ranog bukinga kada se uplaćuje minimum 50% avansno ili u celosti kod objekata gde je tako navedeno);

UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (mogućnost čekovima građana do 30.03.2021 god); Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa) do 3 rata BEZ KAMATE.

- Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE - na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

OTKAZNI USLOVI COVID 19:

 

NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA:

Uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi padaju na teret uplatioca.

 

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga. Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj program važe Opšti uslovi agencije organizatora putovanja. Licenca OTP 32/2020 kao i posebni uslovi hotelijera.

 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga