Beč 2024
TopTravel » Evropski gradovi » Austrija  » Beč 2024

BEČ 2024

fakultativno: PARNDORF, BANJA BADEN, ŠENBRUN, BRATISLAVA

07.03. - 11.03.2024. / 21.03. - 25.03.2024. / 04.04. - 08.04.2024.

18.04. - 22.04.2024. / 02.05. - 06.05.2024.

5 dana / 2 noćenja / autobusom

NEZABORAVNO PUTOVANJE AUTOBUSOM 

 BEČ – „GRAD MUZIKE” je glavni grad Austrije, razvio se kao keltsko naselje na obali Dunava i postao jedan od najvažnijih rimskih baza centralne Evrope. Jedan je od najlepših gradova u Evropi, podeljen je na 23 okruga i broji oko 1,5 milion stanovnika. Jedna od mnogobrojnih fascinantnih građevina, palata Šenbrun, nekada korišćena kao letnja rezidencija Habsburgovca, građena je kao rival Versaju. Beč je grad čiste estetike, bogat, pre svega u arhitektonskom smislu.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN, BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 22:00h sa parkinga muzeja 25 maj-kuća cveća . Vožnja kroz Mađarsku i Austriju. Noćna vožnja.


2.DAN, BEČ
Dolazak u Beč. Panoramski obilazak Beča: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.


3.DAN, BEČ – PARNDORF (fakultativno) – BADEN (fakultativno) – BEČ

Doručak. Slobodno prepodne za individualno razgledanje ili fakultativni odlazak u Parndorf – outlet šoping centar sa preko 150 robnih marki, pregršt supermarketa i restorana, koji se nalazi na oko 50-ak km od Beča. Popodne fakultativni odlazak do banje Baden, u blizini Beča. Baden je poznat po termalnim izvorima još iz doba Rimljana, a danas predstavlja jedno od najpopularnijih izletišta stanovnika Beča. Mogu se videti imponzatne palate još iz doba Habzburgovaca, a poznat je i po jednom od najlepših parkova u Austriji – Kurparku gde se nalaze spomenici poznatim kompozitorima kao što su Štraus, Mocart i Betoven. U povratku zainteresovani gosti mogu ostati u kopovini u poznatom tržnom centru “SCS”, u južnom delu Beča i samostalno se vratiti do grada ili hotela. Povratak u hotel. Noćenje.


4.DAN, BEČ – BRATISLAVA – BEČ

Doručak. Nakon doručka fakultativni obilazak letnje rezidencije Marije Terezije (Šenbrun palata). Nakon obilaska fakultativni izlet do Bratislave. Obilazak Bratislave: Tvrđava, Palata Grasalkovič, Jevrejski kvart, katedrala Sv.Martina, šetnja starim delom grada. Slobodno vreme. U kasnim popodnevnim časovima povratak u Beč. Polazak iz Beča u večernjim časovima ka Srbiji. Noćna vožnja.


5.DAN, BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

BEČ CENOVNIK 2024

*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA i ČAČKA – DOPLATA 25 €; KRAGUJEVCA i BATOČINE – DOPLATA 20 €. MARKOVCA, VELIKE PLANE, POŽAREVCA – (naplatna rampa) i SMEDEREVA – (Kolari) – DOPLATA 15€. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

*Napomena za prevoz iz Novog Sada: polazak je sa parkinga kod SADOVIĆ pumpe, kod Roda centra (podložno promeni)

 

SPECIJALNA PONUDA JE OGRANIČENA NA MAKSIMALNO 20 PUTNIKA PO POLASKU.

 

POPUSTI I DOPLATE:

- dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe ima popust 20€ (osim u hotelima sa 4*),

- doplata za treći ležaj u hotelu sa 4* 5€,

- putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 20€ (sobe na upit),

- doplata za 1/1 sobu 125€.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima),

- smeštaj u hotelu sa 3*/4* na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto),

- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama, (1/2+1 sobe na upit),

- razgledanja i obilaske prema programu,

- usluge pratioca grupe,

- agencijske usluge.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- fakultativne programe,

- međunarodno zdravstveno osiguranje


FAKULTATIVNI IZLETI (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

OBILAZAK BADENA - 15 € odrasli / 8 € deca

ŠENBRUN PALATA (Grand tura) - 40 € odrasli / 28 € deca (prijava prilikom rezervacije, plaćanje na licu mesta)

OBILAZAK BRATISLAVE - 20 € odrasli / 15 € deca

PANDORF - 15 € odrasli / 10 € deca

Prevoz do Pratera - 5€

 

NAČIN PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 rate čekovima građana;

3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;

4) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate;

5) platnim karticama (Dina,Master,Maestro, Visa, American Expres).

 

OPIS SMEŠTAJA – opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera
- Eventhotel Pyramide Congress Center 4* - nalazi u južnom delu Beča, preko puta tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za 25 minuta. Hotel poseduje zatvoreni i otvoreni bazen, saunu i fitnes salu. Svaka soba ima SATTV, mini bar, sef, kupatilo i klima uređaj. Više informacija o hotelu na: www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide

- Ananas 4* - Nalazi se u centru grada, na oko 2 km od zgrade Opere i čuvene pečaške zone Kertner ulice. Ispred hotela se nalazi i stanica metroa tako da je hotel povezan i gradskim prevozom sa najužim centrom grada. U neposrednoj blizini hotela je i poznati turističku lokalitet pijaca Našmarkt. Hotel ima aperitiv bar, restoran, parking. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit). Sobe imaju TWC, TV, mini bar, telefon… Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje. www.austria-trend.at/de/hotels/ananas

- HB1 Hotel 3*– se nalazi u južnom delu Beča, na 5km od tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn koji ide na svakih 15minuta i njime se do centra grada stiže za 30 minuta. Hotel poseduje dvokrevetne i jednokrevetne sobe. Svaka soba ima SATTV,telefon, kupatilo, fen, radio, Wi – Fi internet. Više informacija o hotelu na https://www.hb1.at/de/wiener-neudorf.html

- Europahaus (Rosen hotel) 3* - se nalazi u zapadnom delu Beča. Povezan je tramvajskom linijom 64, kojom se do centra stiže za oko 25 minuta. Svaka soba ima kupatilo, LCDTV, sef i frižider, Internet. Više o hotelu na: http://www.europahauswien.at/de/

 

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Cenovnik br. 2 od 20.2.2024.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus, licenca OTP 222/2021 kategorija A od 16.12.2023.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga