Fetije Leto 2024
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024  » Fetije Leto 2024

FETIJE

PLAVA LAGUNA

 

U poslednjih nekoliko godina sve popularnije letovalištve koje privlači sve veći broj turista zbog svoje živopisne prirode jeste Fetije, turističko mesto smešteno južno od Marmarisa. Ovo šarmantno mesto poznato je po četinarskom mirisu, neverovatnoj vegetaciji, nestvarnom zelenilu i bistrom plavom moru. U samom letovalištu se nalazi mesto iz snova, najlepša plaža Mediterana, nestvarni Olu Deniz (Mrtvo more – Plava laguna) plaža duga oko tri kilometra, prekrivena sitnim šljunkom i neverovatnim morem.

Divni domaćini, kuće u etno stilu, hoteli ušuškani u zelenilu sa brojnim sadržajima za relaksaciju, planinski pejzaži i očaravajuće more pružiće vam udoban, miran i nezaboravan odmor za dušu i telo.

Grad koji počiva na ruševinama iz antičkog perioda, najznačajniji grad antičke Likije, grad proročanstava, nekadašnji Telmesos, a danas Fetije, grad koji će vas sigurno očarati i u kome ćete sigurno uživati.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga