Hotel Akti Uranopolis 4*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Atos 2024  » Hotel Akti Uranopolis 4*

COOEE AKTI OURANOPOLIS 4*

Lokacija: Hotel Akti Uranopolis je luksuzan hotel, kategorisan sa 4 zvezdice, a smešten je na 3. prstu Halkidikija (Atosu). Nalazi se na odličnoj lokaciji, na ulazu u Svetu zemlju, svega 3 km od mesta Uranopolis. Aerodrom u Solunu nalazi se na većoj udaljenosti od hotela, oko 120 km.

Hotelski sadržaj: U svom sastavu hotel Akti Uranopolis poseduje restoran, lobi gde se nalaze recepcija i bar, tavernu gde se služe grčka tradicionalna jela, bar pored bazena, snack bar i bar na plaži. Od dodatnog sadržaja hotel ima internet kutak koji se doplaćuje, TV salu, a pruža i uslugu rent-a-car, uslugu pranja veša, uslugu doktora na poziv. Hotel poseduje parking koji je besplatan.

U neposrednoj blizini hotela se nalazi mali market. Između hotela i plaže je ulica, ali postoji podzemni prolaz kojim se dolazi do prelepe peščano-šljunkovite plaže. Peškiri za plažu se mogu dobiti u hotelu uz plaćanje depozita.

Smeštaj: U okviru hotela Akti Uranopolis nalazi se 80 smeštajnih jedinica, podeljenih u nekoliko različitih kategorija. Sobe su veoma prostrane i pružaju osećaj komfora. Svaka soba sadrži kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon. Ponudu čine:

Standard sobe sa pogledom na baštu: (22m²) - imaju dva odvojena kreveta;

Standard sobe sa bočnim pogledom na more: (25m²) - imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta;

Standard sobe sa pogledom na more: (25m²) - nalaze se na višim spratovima i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet;

Superior sobe sa pogledom na more: (30m²) - veće smeštajne jedinice, imaju dva odvojena kreveta i sofa krevet;

Junior suite sa pogledom na more: (40m²) - imaju jednu veliku prostoriju sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Predviđeno je za parove ili za porodicu sa malom decom. 

Sport i zabava: U hotelu Akti Uranopolis nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima čije je korišćenje besplatno, kao i bazen namenjen najmlađim gostima. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gostima hotela se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, mogu da koriste i teren za odbojku na pesku, kao i sto za stoni tenis i bilijar. Najmlađim gostima je namenjeno dečije igralište.

Usluga: Na bazi polupansiona, uz mogućnost doplate za pun pansion.