Crystal Family Resort & Spa 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Belek Leto 2024  » Crystal Family Resort & Spa 5*

CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA 5*

LOKACIJA: Hotel je sagrađen 2007. godine, ali 2022. godine, renovirane su sobe, lagoon bar i dečiji klub. Njegova površina iznosi 23.000m2, a udaljen je 50km od centra Antalije i 40km od njenog aerodroma.

PLAŽA: Na sopstvenoj privazno-peščanoj plaži, ležaljke, dušeci, suncobrani, peškiri kao i bar na plaži su omogućeni bez doplate gostima hotela.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel se sastoji iz glavnog i tri a la carte restorana (turski i italijanski su besplatni jednom u toku boravka, a riblji se doplaćuje). Zatim sadrži, dva spoljašnja i jedan unutrašnji bazen sa tri vodena tobogana, uz sedam barova, salu za konferenciju, teretanu i spa centar sa saunom, đakuzijem,  parnim i turskim kupatilom. Tu su i razne sportske aktivnosti poput, tenisa, boćanja, pikada, odbojke na pesku, stonog tenisa i mini golfa, uz aerobik i večernju zabavu sa muzikom uživo i diskotekom. Deci su obezbeđeni dečiji bazen, sa dva dečija tobogana, igralištem i dva kluba (4-12 i 13-17 godina). Uz doplatu se dobijaju usluge frizera, doktora, čuvanja dece, pranja veša, kao i iznajmljivanje teniske opreme, motorni sportovi na vodi, bilijar, video igre i internet kafe. Dok je wi-fi obezbeđen u celom hotelu.

SOBE: Hotel se sastoji iz 4 zgrade i raspolaže sa 264 standardne sobe, za najviše 3 osobe (27m2), 20 standardnih soba sa krevetima na sprat, za najviše 2+2 osobe (27m2), 3 sobe za osobe sa invaliditetom, 90 porodičnih soba, gde su dve sobe odvojene vratima, za 4 osobe (40m2), 4 junior apartmana, koji se sastoje iz dnevne i spavaće sobe, kupatilom sa đakuzijem, za najviše 2 osobe (58m2) i 5 porodičnih soba sa krevetima na sprat, za maksimalno 3+2 osobe (40m2). Sve sobe imaju svoju klimu, kupatilo sa fenom, telefon, TV, sef, mini bar, balkon ili terasu i  wi-fi.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

http://www.crystalhotels.com.tr/