Pirates Beach Club 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Kemer Leto 2024  » Pirates Beach Club 5*

 PIRATES BEACH CLUB 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u mestu Tekirova, koje je udaljeno 18km od Kemera, a 70km od aerodroma u Antaliji. Zauzima veliku površinu od 36.000m2 i na samoj je obali mora. Iako sagrađen 1994. godine, renoviran je nedavno 2018. godine.

PLAŽA: Hotel poseduje svoju privatnu, peščano-šljunkovitu plažu, gde su suncobrani, ležaljke i dušeci bez doplate za goste hotela, a doplaćuju se šatori na plaži.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored pet barova, hotel sadrži glavni i tri a’la carte restorana (gde se uz doplatu rezervacije može probati riblja, turska ili italijanska kuhinja). Omogućen je i besplatan wi-fi, a napolju su tri bazena sa dva vodena tobogana, teniski teren, košarka, odbojka na pesku, bicikli na vodi, kanu, stoni tenis, stoni fudbal, vaterpolo, aerobik, pikado, i jedrenje na dasci uz licencu. Za decu su obezbeđeni: dečiji bazen, igralište, mini zoo, dečija diskoteka i klub(4-12 godina), a za odrasle tu su bioskop, diskoteka i razne animacije. Dodatno se plaćuju: doktor, masaže, prodavnice, kao i usluge pranja veša, sportovi na vodi i časovi surfovanja i ronjenja.

SOBE: Ovaj hotelski kompleks se sastoji od bungalova na dva sprata, koji poseduju 248 standardnih soba za maksimalno 3+1 osobu (26m2), 8 dvosobnih apartmana za najviše 4 osobe (45m2), i 4 eko sobe, za najviše 3+1 osobu (11m2). Svaka soba je obezbeđena sa svojim klima uređajem, kupatilom, fenom, papučama, bademantilom, kao i sefom, TV-om, balkonom, internetom, telefonom i mini barom (gde je samo voda besplatna).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je n abazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel je sjajan izbor za porodice sa decom, i poseduje lepo uređenu plažu.

http://www.piratesbeach.com.tr/