Sofia
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024 » Nea Kalikratija 2024  » Sofia

Vila Sofia nalazi se u prvoj liniji kuća do gradske plaže i nedaleko od centra Nea Kalikratije. Vila raspolaže: dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima i svi apartmani imaju direktan pogled na more; nalaze na prvom i drugom spratu. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje). Apartmani imaju TV sa grčkim kanalima, klima uređaj i terase sa direktom pogledom na more. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Vila ne poseduje obezbeđena parking mesta. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. U prizemlju smeštajnog objekta nalaze se kafići koji u večernjim satima prave nešto veću buku!

Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude).

 

Struktura apartmana: dva singl ležaja nalaze se u sobi, a jedan singl ležaj u kuhinji. Kuhinjski deo sadrži ugradni šporet sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Aktuelni popusti do 10% za rane uplate do 01.04.2024. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.

sofia cenovnik 2024 novo

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga