El Mouradi Djerba Menzel 4*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Djerba 2024  » El Mouradi Djerba Menzel 4*

HOTEL EL MOURADI DJERBA MENZEL 4*

 

LOKACIJA:

Najveći hotelski kompleks na ostrvu Đerba, prostire se na 35 hektara i od aerodroma Djerba Zarzis udaljen je 40 km. Hotel je udaljen oko 6 km od grada Miduna i 26 km od Humt Suka.

 

PLAŽA:

Hotel ima sopstvenu peščano-kamenitu plažu, a ležaljke sa dušecima i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire potreban depozit.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima recepciju, 4 restorana, 5 barova, mavarski kafe, zatvoreni bazen, tri spoljašnja bazena od kojih su dva sa toboganima, dva bazena za decu, thalasso centar, salon lepote, kongresni centar, ambulanta, menjačnica, suvenirnica, diskoteka, prostorija za prtljag, besplatan Wi-Fi u lobiju. Hotel ima 9 teniskih terena, teren za fudbal, odbojku i košarku, mini golf, stoni tenis, bilijar, pikado i razni sportovi na vodi. Za najmlađe goste hotela mini klub, igralište i animacija. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

 

SOBE:

Hotel mavarske arhitekture ima 634 sobe u glavnoj hotelskoj zgradi ili u bungalovima. Sobe sa terasom ili balkonom, imaju klima uređaj, kupatilo, fen za kosu, telefon, SAT TV, mini frižider, sef.

 

USLUGA:

All Inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak i večeru – samoposluživanje prema hotelskim pravilima.

Za sve informacije o raspoloživosti hotela obratiti se agenciji putem email-a ili na br. 0692217373

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga