Oludeniz Beach Resort By Z Hotels 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Fetije Leto 2024  » Oludeniz Beach Resort By Z Hotels 4*

OLUDENIZ BEACH RESORT BY Z HOTELS 4*

LOKACIJA: Hotel se nalazi na udaljenosti 14km od centra Fetija, a na 60km od aerodroma u Dalamanu. Iako je sagrađen 1986. godine, renovirao se 2020. godine i prostire se na površini od 3.000m2. Ovaj hotel ima sjajnu lokaciju, na samoj obali mora u podnožju planine Baba, sa predivnim pogledom na poznatu uvalu „Plava laguna“.

PLAŽA: Na peščanoj plaži Oludeniz, udaljenoj od hotela 50m, gosti mogu da budu na privatnom delu i da koriste suncobrane i ležaljke bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, tu su i dva a la carte restorana sa italijanskom i ribljom kuhinjom, i oni su jednom u toku boravka besplatni. Od ostalih sadržaja, gostima su na raspolaganju dva spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, zatim spa centar (sauna i tursko kupatilo), WIFI u lobiju, dva bara, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado i razni animacioni program. Deca mogu da koriste dečiji bazen kao i klub (4-12 godina). Dok se doplaćuju ostale usluge spa centra, frizera, čuvanja dece, lekar kao i pranje veša.

SOBE: Hotel se sastoji iz standardnih soba za najviše 2+1 osobu (18m2), superior soba za maksimum 2+1 osobu (28m2), bunkbed soba, za najviše 3+2 osobe (22m2) i duplex soba, za 4+2 osobe (40m2). Sve sobe sadrže kupatilo sa fenom, TV, telefon, klimu, kuvalo, mini bar, gde su besplatni voda i bezalkoholna pića, a sef se doplaćuje.

USLUGA: Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel Vam pruža odličan odnos cene i kvaliteta.

http://www.oludenizbeachresort.com/