Fame Residence Lara & Spa 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Antalija – Lara Leto 2024  » Fame Residence Lara & Spa 5*

FAME RESIDENCE LARA & SPA 5*

LOKACIJA: Hotel Fame Residence Lara pripada lancu Fame hotela, udaljenog 16km od centra Antalije, a od aerodroma 14km.

PLAŽA: Nalazi se na peščanoj plaži, gde su ležaljke, suncobrani i peškiri za goste hotela omogućeni bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Ovaj hotel sadrži glavni i a la carte restoran uz pet barova, tri bazena tobogane, wi-fi internet u lobiju, uz tenis, odbojku na pesku, stoni tenis, a za veče tu su razne animacije i diskoteka. Deci su obezbeđeni otvoreni i zatvoreni bazen, mini klub i disko, igraonica, kao i dečiji meni. Usluge i aktivnosti uz doplatu su: kuglanje, bilijar, sportovi na vodi, škola ronjenja, spa & wellness centar (sauna, parno i tursko kupatilo, masaže, fitness…), usluge doktora i frizera, kao i usluge pranja veša.

SOBE: Hotel se sastoji od ukupno 559 soba od kojih su neke standardne za najviše 2+1 osobu sa pogledom na kopno (25-32 m2), porodične deluxe sobe, za maksimalno 2+2 osobe (33-47m2), porodične elite, gde su dve sobe odvojene vratima, za najviše 2+2 osobe (48m2) i duplex porodične garden sobe, koje se nalaze u baštenskom delu, imaju galeriju, dve sobe, dva kupatila, za najviše 4 osobe . U svakoj sobi nalaze se klima uređaj, TV, sef, kupatilo sa fenom, balkon, telefon, ketler za čaj i kafu, i mini bar (samo voda je besplatna).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta,

https://www.famehotels.com/fame-residence-lara-spa/