Sandy Beach 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Side Leto 2024  » Sandy Beach 4*

SANDY BEACH 4*

LOKACIJA: Hotel je udaljen 8km od mesta Manavgata, a 65km od aerodroma u Antaliji. Sagrađen je 1996. godine, ali renoviran pre nekoliko godina 2016. i prostire se na površini od 15.000m2. Gosti hotela za samo nekoliko minuta mogu stići do centra Sidea, preko šetališta pored mora.

PLAŽA: Peščano-šljunkovita plaža, u privatnom vlasništvu hotela, gde je gostima obezbeđeno korišćenje suncobrana, ležaljki i peškira bez doplate, ali se menjanje peškira doplaćuje.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog restorana, tu su i dva bara, uz spoljašnji bazen sa tri vodena tobogana, i konferencijska sala. Sadrži i sportske aktivnosti, poput, aerobika, odbojke na pesku, stonog tenisa i teretane, a takođe tu je i spa centar sa saunom i turskim kupatilom. Od dečijih atrakcija, tu je dečiji bazen, meni, igralište i klub (4-12 godina). Uz doplatu je omogućen frizer, doktor, uslužno pranje veša, masaže i motorni sportovi na vodi, a internet je besplatan samo u lobiju hotela.

SOBE: Hotel se sastoji od ukupno 261 sobe, od kojih je 228 standardnih za najviše 2+1 osobu (15-25m2), 31 family soba, sa dve odvojene sobe vratima za maksimalno 3+1 osobu (31m2), uz 2 eko sobe, za 2 osobe (15m2). Svaka soba sadrži svoje kupatilo sa fenom, klimu, telefon, TV, balkon i mini bar (gde je samo voda bez doplate), a plaćaju se wi-fi i sef dodatno.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Standardne sobe su isključivo sa francuskim ležajem. Hotel je smešten na odličnoj lokaciji, nadomak centra grada.

http://www.sandybeachotel.com/