Nestor 4*
TopTravel » Leto 2024 » Kipar Leto 2024 » Ayia Napa  » Nestor 4*

HOTEL NESTOR 4*

 

LOKACIJA:

Hotel Nestor se nalazi u samom srcu mesta Ayia Napa, u blizini glavne ulice, a samo nekoliko metara udaljeno je šetalište i prelepa marina sa brodovima. Hotel je udaljen od aerodroma Larnaca oko 50 km.

 

PLAŽA:

Od hotela Nestor udaljena je gradska peščana plaža nekoliko minuta otprilike 300 m.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima recepciju, restoran, taverna, kafe, veliki bazen sa udobnim ležaljkama, bar pored bazena, Wi-Fi internet kod recepcije, fitness, sauna, đakuzi, tenis, stoni tenis, room servis. U blizinu hotela nalaze se brojni restorani, barovi i prodavnice. U lepom manjem spa centru gosti mogu da se odmore posle napornog dana na plaži. Hotel Nestor je uvek prvi izbor parovima i prijateljima koji putuju zajedno, kao i porodicama sa većom decom.

 

SOBE:

Hotel raspolaže sa 206 soba opremljenih sa klima uređajem, telefon, mini frižider, Wi-Fi internet, kupatilo, fen za kosu, balkon. Porodične sobe imaju krevete na sprat. Pogled na more iz hotela je limitiran jer nije prvi red do mora.

 

USLUGA:

All inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak i večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, kao i polupansion.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga