Pickalbatros White Beach 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Hurgada Leto 2024  » Pickalbatros White Beach 5*

PICKALBATROS WHITE BEACH 5*

LOKACIJA: Hotel je od aerodroma udaljen oko 5km, a od centra Hurgade ga deli 10 minuta vožnje, smešten je na novom šetalištu u Memši.

PLAŽA: Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, dužine 150m, na kojoj su ležaljke, peškiri i suncobrani obezbeđeni gostima hotela bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Gostima su na raspolaganju pet različitih restorana, sedam različitih barova, kao i šest bazena za odrasle, uz razne sportske aktivnosti poput odbojke na pesku, vaterpola, mini golfa, stonog tenisa, teretane, aerobika, gimnastike i raznih animacija u toku dana. Za decu je obezbeđen takođe, raznovrstan sadržaj, četiri bazena sa 16 tobogana, razne animacije, igralište kao i mini klub (4-12 godina). Uz doplatu gosti mogu koristiti usluge spa centra, salona lepote, pranja i peglanja veša, lekara i prodavnice, a wifi je dostupan u javnim delovima hotela.

SOBE: U ovom hotelu se nalazi ukupno 473 smeštajne jedinice, od kojih su 411 standardne deluxe sobe, moderno uređene (40m2), 54 su junior suite, koji sadrže kupatilo sa tuš kabinom i đakuzi sa kadom (70m2), kao i suite koji se sastoji od spavaće sobe i dnevnog boravka, dok je kupatilo sa tuš kabinom i đakuzi kadom (90-120m2). Sve sobe su prostrane koje sadrže kupatilo sa fenom, telefon, klimu, kuvalo, wifi, TV, mini bar, kao i balkon ili terasu.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Preporučuje se svim tipovima gostiju.

https://www.pickalbatros.com/hotels-resorts/albatros-white-beach/