Altin Yunuz Resort & Thermal Hotel 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Češme Leto 2024  » Altin Yunuz Resort & Thermal Hotel 5*

ALTIN YUNUS RESORT & THERMAL HOTEL 5*

LOKACIJA: Ovaj hotel je udaljen svega 2km od Ilidže, 3km od centra grada Češmea, 5km od mesta Alčati, 75km od Izmira i 90km od njegovog aerodroma. Prostire se na površini od 140.000m2, započo je sa radom 1974. ali je renoviran nedavno 2023. godine.

PLAŽA: Hotel poseduje svoju sopstvenu plažu na udaljenosti od 250m. Njena dužina isto toliko iznosi, a gostima hotela obezbeđeni su suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri bez doplate, dok se bar i restoran na plaži dodatno plaćaju. Hotel poseduje i svoja dva pontona.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, tu su i dva a la carte restorana sa turskom i mediteranskom kuhinjom, koji se moraju rezervisati i doplatiti. Od ostalih sadržaja, hotel poseduje tri otvorena i tri zatvorena bazena, spa centar (sauna i tursko kupatilo), uz četiri bara, teretanu i šest konferencijskih sala, a wifi je besplatan isključivo u lobiju. Za najmlađe goste, hotel je omogućio dečiji bazen, igralište i klub (4-12 godina). Doplaćuju se usluge čuvanja dece, lekara, pranja veša, frizera, tretmana u spa centru, kao i sve vezano za tenis, bilijar, pikado, uz iznajmljivanje biciklova.

SOBE: U hotelu se nalazi 420 soba sa pogledom na more ili baštu, koje se dele na superior sobe, za najviše 2+1 osobu (24m2) i deluxe sobe, za maksimalno 3+1 osobu (28m2), sa pogledom na more ili kopno. Sve sobe imaju svoje kupatilo sa fenom,klimu, wifi, balkon, sef, TV, telefon, kuvalo i mini bar, gde su dve vode dnevno besplatne.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ovaj hotel vam omogućava miran i porodičan odmor, kao i sjajnu plažu nagrađenu plavom zastavicom.

http://www.altinyunus.com.tr/