Marmaris Leto 2024
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024  » Marmaris Leto 2024

MARMARIS

GRAD KOJI NIKAD NE SPAVA

 

Marmaris – spoj neverovatne prirode i kulturno-istorijskih nasleđa. Nekada malo ribarsko naselje, a danas jedno od najposećenijih letovališta Egejske regije idealno je mesto za odmor ako zamišljate tirkizno more, duge peščane plaže, prirodan hlad i zaliv okružen borovom šumom.

Ljubazni domaćini, maksimalno gostoprimstvo i hotelska usluga na najvišem nivou, različite vrste plaža i duga romantična šetališta, bogat noćni život i vrhunski šoping su samo deo onoga što nudi ovaj grad. U blizini Marmarisa se nalaze grčka ostrva Kos i Rodos te ovo može biti sjajna prilika da posetite i ova divna mesta. Takođe, tu je i mali turistički grad Ičmeler, sa fantastičnim plažama i uređenjem.

Od kulturno-istorijskih zdanja nadomak Marmarisa nalaze se drevni grad Efes posvećen grčkoj boginji Artemidi (jedno od sedam svetskih čuda) i Kuća Bogodrice u kojoj je, prema verovanju, Devica Marija provela svoje poslednje dane i svakako tvrđava iz osmanskog perioda, u samom Marmarisu, koja dominira centrom grada.

Marmaris, takođe, karakteriše veseli i razigrani noćni život sa poznatom Ulicom barova. Za ljubitelje šopinga tu je Veliki bazar na kome možete pronaći sve što poželite, od grnčarije i kvalitetnih turskih ćilima do suvenira.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga