Sami Beach 3*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Bodrum Leto 2024  » Sami Beach 3*

SAMI BEACH 3*

LOKACIJA: Hotel na obali mora u samom centru zaliva Gumbet, udaljen je 3km od centra Bodruma i 40km od aerodroma. Sagrađen je 1983. godine, ali renoviran nedavno 2022. godine i prostire se na 7.000m2 površine.

PLAŽA: Na gradskoj, peščano-šljunkovitoj blaži, hotel poseduje svoj privatni deo, gde je gostima hotela omogućena upotreba suncobrana, dušeka i ležaljki bez doplate. Bar na plaži se doplaćuje, a hotel ne poseduje svoje peškire.

HOTELSKI SADRŽAJ: Sastoji se iz glavnog i internacionalnog a la carte restorana koji se doplaćuje. Zatim, dva bara, uz spoljašnji i dečiji bazen, igralište, bilijar i stoni tenis. Wi-fi je omogućen u svim javnim delovima hotela. Doplaćuju se usluge doktora, frizera, čuvanja dece, pranja veša, tretmana u spa centru i motorizovani vodeni sportovi.

SOBE: Ukupno poseduje 116 standardnih soba, sa pogledom na kopno ili more, za najviše 3 osobe (16-26m2). Aneks sobe odvojene od glavne zgrade za maksimalno 2+1 osobu (16-26m2), a sve imaju svoje kupatilo sa fenom, balkon ili terasu, klimu, sef, telefon i TV.

USLUGA: : Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Urbani hotel, preporuka za osobe koje žele da se dobro provedu i budu u centru zbivanja grada Bodruma.

http://www.samibeachhotel.com/