Makednos 3*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Sitonija 2024  » Makednos 3*

MAKEDNOS 3*

LOKACIJA: Hotel je udaljen 6km od Nikitija, a sastoji se iz dve zgrade, u jednoj se nalaze sobe, a u drugoj recepcija i restoran.

PLAŽA: Predivna plaža nazvana Akti Koviu, udaljena je 60m od hotela, a bar, ležaljke i suncobrani se dobijaju uz doplatu.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, gostima je omogućen i a la carte restoran, otvoreni bazen za odrasle i decu, pored kog se nalazi i bar, parking, igralište za decu, đakuzi i wifi koji je omogućen u zajedničkim prostorijama hotela.

SOBE: U ovom hotelu se nalaze 32 smeštajne jedinice koje su podeljene na standardne sobe, za najviše 2+2 osobe, mogu imati bočni ili direktan pogled na more, ali mogu biti locirane i u prizemlju (20m2) i family apartmane namenjene za maksimalno 2-5 osoba, koji se mogu nalaziti u prizemlju sa izlaskom na baštu ili na višim spratovima sa pogledom na more (30m2). U svakoj sobi nalazi se kupatilo sa fenom, TV, telefon, terasa ili balkon, mali frižider, klima i krevetac (koji se dobija na upit i bez doplate).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

NAPOMENA: Hotel Makednos predstavlja idealno mesto za ekonomičan porodičan odmor, a imaćete priliku da uživate na najlepšoj plaži Sitonije.

http://www.hotelmakednos.gr/

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga