Ammoa Luxury Hotel&Spa Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Sitonija 2024  » Ammoa Luxury Hotel&Spa Resort 5*

AMMOA LUXURY HOTEL & SPA RESORT 5*

LOKACIJA: Novo odmaralište, udaljeno oko 100km od aerodorma u Solunu, na poluostrvu Sitonija.

PLAŽA: Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, na kojoj su suncobrani i ležaljke omogućeni gostima hotela bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Ovaj hotel omogućava svojim gostima jedinstveno kulinarsko iskustvo, sa svoja tri glavna restorana i dva bara. Tu su i dva spoljašnja i jednim dečijim bazenom, SPA centar, parking, medical centar, teretana, poslovni centar, kao i nepušačke sobe. Uz doplatu su moguće razne usluge poput iznajmljivanja automobila, motora i biciklova, transfera, čuvanja dece, frizerskih usluga i animacija za decu.

SOBE: Ovaj fantastičan hotel nudi 179 luksuznih soba kao i bungalova, koje se mogu podeliti na deluxe sobe sa bočnim pogledom na more, za najviše 3 osobe, nalaze se na višim spratovima, a deluxe sobe sa bočnim pogleodm na more i privatnim bazenom se nalaze u prizemlju (33m2), zatim deluxe sobe sa direktnim pogledom na more, namenjene za 2+1 osobu i takođe se nalaze na višim spratovima, a iste te sobe sa privatnim bazenom su u prizemlju (33m2). Prestige bungalow sea view, ima svoju privatnu terasu i bazen sa pogledom na more, za najviše 4 osobe, mogu biti na prizemlju ili višim spratovima (44m2), panorama suite sea view, se nalazi na obali mora, sa luksuzno opremljenim enterijerom, za maksimalno 2+2 osobe (65m2), pavillion 2-bedroom private pool, sastoji se iz dve spavaće sobe, namenjeno za 6 osoba, neki su smešteni na uglovima bungalovskih zgrada (85m2) i na kraju meli suite, koji se vodi kao najprestižnija jedinica, namenjen za 2+1 osobu, imaju odvojenu spavaću i dnevnu sobu, kao i privatni bazen (65m2). U sobama se nalazi kupatilo sa fenom, bademantilima i papučama, TV, WIFI, radni sto, balkon i sef.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

http://www.ammoaresort.com/

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga