Elinotel Sermilia Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Sitonija 2024  » Elinotel Sermilia Resort 5*

ELINOTEL SERMILIA RESORT 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u mestu Psakudija, na zapadnoj obali Sitonije, udaljen 20km od Nea Moudanie i 75km od aerodroma u Solunu.

PLAŽA: Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, koja je udaljena samo uskom ulicom i na njoj su suncobrani i ležaljke omogućeni gostima bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel raspolaže sa glavnim i a la carte restoranom, tri bara, spoljašnjim bazenom, spa centrom fitness klubom, wifi-jem, parkingom kao i raznom animacijom kako za decu tako i odrasle. Deci je takođe obezbeđeno igralište i mini klub (4-12 godina), a raznovrsni sportski sadržaj je omogućen uz doplatu.

SOBE: U hotelu se ukupno nalaze 102 sobe, koje se dele na budget sobe za najviše 2 osobe, imaju pogled na hotelsko okruženje (18m2), superior sobe za maksimalno 2+2 osobe i one gledaju na more (21-25m2), porodične sobe sa spavaćom sobom za najviše 2-4 osobe, koje se sastoje iz spavaće i dnevne sobe i imaju pogled na vrt (40m2), suite sa pogledom na more, namenjene su za maksimalno 4 osobe, imaju pogled na more (35m2) i porodični apartmani sa spavaćom sobom i pogledom na more su za najviše 2+2 osobe, sastoje se iz dve odvojene sobe, a imaju i prostranu terasu opremljenu ležaljkama (44-50m2). U svakoj od ovih soba nalazi se kupatilo sa fenom, u kom postoji i kozmetika, bademantili, klima, telefon, sef, balkon ili terasa, uz sef i mini bar.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi ultra all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Uživaćete u veoma elegantnom hotelu, modernog dizajna sa odličnom uslugom.

http://www.sermilia.elinotel.com/

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga