Ilica Hotel Spa Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Češme Leto 2024  » Ilica Hotel Spa Resort 5*

ILICA HOTEL SPA RESORT 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi na udaljenosti 4km od Češmea, 5km od centra Alačatia, 75km od centra Izmira, a 90km od njegovog aerodroma. Iako je sagrađen 1996. godine, renovirao se nedavno 2021. godine, a prostire se na površini od 30.000m2.

PLAŽA: Privatna peščana plaža, duga 300m, gde su suncobrani i ležaljke dostupni gostima hotela na korišćenje bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: U hotelu se nalazi glavni i a la carte restoran, koji se dodatno dopaćuje, a wifi je omogućen besplatno samo u lobiju. Takođe, doplaćuju se i dva bara, a hotel raspolaže i sa tri otvorena i tri zatvorena bazena, uz dva vodena tobogana, mini unutrašnji i spoljašnji akva park (gde je ulaz slobodan bez doplate samo ponedeljkom i četvrtkom). Ostale atrakcije su razne, poput biblioteke, spa centra, četiri konferencijske sale, teretane, stonog tenisa  i raznih animacija uz muzički večernji program. Doplaćuju se: tretmani u spa centru, usluge čuvanja dece, frizera, doktora i pranja veša.

SOBE: Hotel ima ukupno 310 soba, superior garden sobe nalaze se u aneks zgradi, za 2+1 osobu (25m2), premium sobe sa delimičnim pogledom na more se nalaze u glavnoj zgradi, za najviše 2+1 osobu (25m2), garden deluxe sobe u aneks zgradi, za 2+1 osobu (28m2) i deluxe sobe u glavnoj zgradi, za maksimalno 2+1 osobu (28m2). Svaka soba sadrži svoje kupatilo sa fenom, wifi, sef, TV, telefon, kuvalo, balkon, klimu i mini bar, gde je samo voda jednom dnevno besplatna.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ovaj hotel vam pruža sjajan spa sadržaj u kom ćete sigurno uživati.

http://www.ilicahotel.com/